27 / 04 / 2024

Dap İzmir kampanyalı ödeme planı!

Dap İzmir kampanyalı ödeme planı!

Firma: Dap Yapı

Proje: Dap Yapı İzmir

Dap İzmir projesi, Türkiye İçin Kazanç Vakti kampanyasına destek veriyor. Projede yüzde 10 indirim ve yüzde 10 peşinat avantajı sunuluyor...



Dap Yapı imzası ile İzmir'in Bornova İlçesi'nde hayata geçirilen Dap  İzmir  projesi de Türkiye İçin Kazanç Vakti kampanyasına destek veriyor. Projede kampanya dahilinde yüzde 10 fiyat indirimi uygulanıyor.

Yüzde 10 peşinat, 120 ay banka kredisiz, kefilsiz 0,98 vade farkı senetle ödeme imkanı sunulan Dap İzmir'de peşinatın döviz veya altınla yapılması halinde ödenen tutar 1 yıl boyunca sabitleniyor, artış karşısında ödemelerden düşülüyor.

31 ve 32 katlı iki ayrı kule olarak yükselen Dap İzmir'de toplam 707 konut ve ticari alan yer alıyor. 

Projede büyüklükleri 37 metrekare ile 209 metrekare arasında değişen stüdyo, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon daire alternatifleri yer alıyor.

Dap İzmir'de 1.616 metrekare büyüklüğünde sığınak alanı, müzik odaları, moda ve tasarım kütüphanesinden farklı birçok sosyal alana kadar özel ayrıntılar bulunuyor.

“İzmir’in doyumsuz deniz manzarasında lüks yaşam keyfi” sunulan Dap İzmir, yatırımcılarına, metro, çevreyolu ve tramvay hattı gibi çok yönlü  ulaşım avantajı  sağlıyor. 


Tel: 444 93 27
Web: http://www.dapizmir.com

Işıl Seren KESKİN/Emlakkulisi.com

 


projeye sor



Geri Dön