30 / 04 / 2024

Dap İzmir türkiye için kazanç vakti

Dap İzmir türkiye için kazanç vakti

Dap İzmir projesi, Türkiye İçin Kazanç Vakti kampanyasına destek veriyor. Projede yüzde 10 indirim ve yüzde 10 peşinat avantajı sunuluyor...

Türkiye'nin en hızlı büyüyen 50 teknoloji firması açıklandı...

Deloitte Technology Fast50 ödülleri kapsamında 2023 senesinde Türkiye'nin en çok ve çabuk ilerleme gösteren 50 teknoloji şirketi bildirildi. Buna göre, listede İstanbul'dan 32, Ankara'dan 13, İzmir'den 3, Antalya ve Mersin'den birer firma yer aldığı kaydedildi. İşte haberin detayları...

SON DAKİKA! Konya ve İzmir'in ardında şimdi de Erzurum’da deprem oldu! Türkiye sallanıyor!

Bugün Türkiye’nin farklı bölgelerinde peş peşe deprem meydana geldi. AFAD tarafından yapılan açıklamaya göre Konya’da 5,0, İzmir’de 3,9 şiddetinde meydana gelen depremlerin ardından şimdi de Erzurum’da 4,1 şiddetinde deprem oldu. İşte detaylar...

Türkiye'ye adeta maden piyangosu vurdu! Sadece o bölgedeki rezerv miktarı herkesin aklını başından aldı!

Türkiye yer altı zenginlikleri açısından oldukça çeşitli kaynaklara sahip ve enerjiden tarıma kadar birçok alanda kullanılan zeolit de bunlardan biri olarak biliniyor. Balıkesir, Manisa, Kütahya, İzmir, Bolu ve Kapadokya’da zengin zeolit yatakları yer aldığı biliyor.

Türkiye’de dört ilde 20 milyar liralık yatırım hamlesi

Fotovoltaik güneş paneli, hibrit otomobil, batarya üretimi tesisleri ile daha önce Türkiye'de üretimi olmayan bulaşık makinesi kapsülü, maleik anhidrit üretim tesisleri için İzmir, Sakarya, Adana, Kocaeli’nde gerçekleşen yatırımlar, proje bazlı devlet yardımı alacak.

2002-2022 yılları arasında Türkiye'den gayrimenkul satın alan yabancılar TBMM gündeminde!

2002-2022 yılları arasında Türkiye'den gayrimenkul satın alan yabancılar TBMM gündemine taşındı. CHP İzmir Milletvekili Murat Bakan, konuyla ilgili soru önergesi verdi. İşte o önerge...

Türkiye Kömür İşletmeleri, İzmir'in göbeğindeki o arsayı satışa çıkardı! İşte ihale tarihi!

Türkiye Kömür İşletmeleri İzmir'deki arsasını satışa çıkardı. Taşınmaz İzmir'in Konak ilçesinde Halkapınar Mahallesi'nde konumlanıyor. 

Konut fiyatlarının en çok arttığı ilk 10 kentten 3'ü Türkiye'de!

Dünya genelinde son bir senede ev fiyatlarının en çok yükseldiği ilk 10 kentten 3'ü Türkiye’de yer alıyor. 2020 ile 2021'in ikinci çeyrekleri arasında 55 ülke ve 150 şehri kapsayan araştırmada İzmir, İstanbul ve Ankara ilk 10'da yer aldı.

Türkiye hızlı tren yatırımlarında gaza bastı!

Türkiye'yi hızlı tren ağıyla örme hedefi çerçevesinde, Ankara-Sivas YHT Hattı'nın altyapı çalışmalarında yüzde 95, Ankara-İzmir Hızlı Tren Hattı'nda yüzde 47 ilerleme kaydedilirken bazı projelerde etap etap sona geliniyor.

Türkiye'de kentsel dönüşüme öncelik verilmeli!

Hürriyet Gazetesi köşe yazarlarından Deniz Sipahi bugünkü köşe yazısında İzmir ve Türkiye'de devam eden kentsel dönüşüm çalışmalarını kaleme aldı.

Türkiye'deki Bakanlığa ait binaların depreme karşı güçlendirilmesi çalışmaları TBMM'de!

CHP İzmir Milletvekili Ednan Arslan, Türkiye genelinde ve İzmir'de Bakanlığa ait binaların depreme karşı güçlendirilmesi çalışmalarına ilişkin soru önergesi verdi. 

Türkiye'de konut fiyat artışında hangi şehir zirvede?

Uluslararası emlak danışmanlık şirketi Knight Frank tarafından yapılan araştırmaya göre; Türkiye'de en çok fiyat artışı İzmir'de meydana geldi. 

Türkiye genelinde çok sayıda lojman satışa çıkarıldı!

Türkiye'de konut fiyatlarının tavan yaptığı şu günlerde; İstanbul, İzmir, Antalya ve Samsun'da yüzde 40 indirimle çok sayıda lojman satışa sunuldu. 

Yabancı yatırımcıların gayrimenkulde ilk tercihi Türkiye!

Yabancı yatırımcılar koronavirüs salgınına rağmen Türkiye'den konut almaya devam etti. Trend Turnkey şirketinin Kurucu ve Yöneticisi Murat Sarıkaya, yabancıların en çok İstanbul ve İzmir'den ev aldığını söyledi.

Dap İzmir türkiye için kazanç vakti Haberi

Dap İzmir türkiye için kazanç vakti

Dap Yapı imzası ile İzmir'in Bornova İlçesi'nde hayata geçirilen Dap İzmir projesi de Türkiye İçin Kazanç Vakti kampanyasına destek veriyor. Projede kampanya dahilinde yüzde 10 fiyat indirimi uygulanıyor.

Yüzde 10 peşinat, 120 ay banka kredisiz, kefilsiz 0,98 vade farkı senetle ödeme imkanı sunulan Dap İzmir'de peşinatın döviz veya altınla yapılması halinde ödenen tutar 1 yıl boyunca sabitleniyor, artış karşısında ödemelerden düşülüyor.

31 ve 32 katlı iki ayrı kule olarak yükselen Dap İzmir'de toplam 707 konut ve ticari alan yer alıyor. 

Projede büyüklükleri 37 metrekare ile 209 metrekare arasında değişen stüdyo, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon daire alternatifleri yer alıyor.

Dap İzmir'de 1.616 metrekare büyüklüğünde sığınak alanı, müzik odaları, moda ve tasarım kütüphanesinden farklı birçok sosyal...