29 / 04 / 2024

Türkiye genelinde çok sayıda lojman satışa çıkarıldı!

Türkiye genelinde çok sayıda lojman satışa çıkarıldı!

Türkiye'de konut fiyatlarının tavan yaptığı şu günlerde; İstanbul, İzmir, Antalya ve Samsun'da yüzde 40 indirimle çok sayıda lojman satışa sunuldu. 



İstanbul, İzmir, Antalya, Samsun ve daha bir çok ilde 85 bin TL'den başlayan fiyatlarla Lojman satışları başladı. 2+1 ve 3+1 daireler hızlı bir şekilde satılıyor. Takvim'de yer alan habere göre; ferah özelliklere sahip daireleri uygun fiyata almak için lojman satışlarını bekleyenleri sevindiren haber geldi.2+1 ve 3+1 lojman daireleri yüzde 40'a varan indirimlerle satılacak. Ekim ayıyla beraber illerden tek tek lojman satış ilanları gelmeye başladı.

Hatay, Artvin, Karabük, Kayseri, İzmir, Balıkesir, Tekirdağ, İstanbul, Samsun, Muğla, Çanakkale, Erzurum, Rize, Antalya, Bursa, Konya, Aydın'da kamu kurumlarına ait olan dairelerin satışı yapılacak. Muhammen bedeller üzerinden ilanlara çıkarılan dairelerin ilk teklif fiyatları diğer konut fiyatlarına göre oldukça uygun. Söz konusu lojmanlardan ev sahibi olmak isteyenler önce ihale sürecine katılım sağlayabilecek. 

Türkiye genelinde çok sayıda lojman satışa çıkarıldı!

Peki öncelikli satış hakkı nedir? 

Öncelikli satış hakkı lojmanların bir memur tarafından kullanıldığı ve satış duyurusunun ilk olarak konutta yaşayan memur tarafından değerlendirileceği anlamını taşıyor. Memur dilerse ihalede konutu alabilir. Fakat memur konutu almak istemezse konut herkes için ilana çıkarılır.

7 EKİM'DEN 12 EKİM'E KADAR OLAN LOJMAN SATIŞLARI

Hatay, Artvin, Karabük, Kayseri, İzmir, Balıkesir, Tekirdağ, İstanbul, Samsun, Muğla, Çanakkale, Erzurum, Rize, Antalya, Bursa, Konya, Aydın'da başvuru süreci devam ediyor.

Borçlu belediyeler, taşınmazlarını hazineye devrediyor


Geri Dön