29 / 04 / 2024

Dap İzmir Projesi ödeme koşulları!

Dap İzmir Projesi ödeme koşulları!

Firma: Dap Yapı

Proje: Dap Yapı İzmir

Dap İzmir Projesi ödeme koşulları kapsamında aylık 2 bin 300 TL'den başlayan taksitlerle daire sahibi olunabiliyor. Projede 1+0'dan 4+1'e kadar konut tipleri sunuluyor...



Dap Yapı tarafından  İzmir  Bornova'da Atatürk Stadyumu'nun ön tarafında hayata geçirilen Dap İzmir projesinde lansman döenmine özel cazip fiyat ve ödeme avantajları sunuluyor. 


30 ve 31 katlı iki blok olarak yükselecek olan Dap İzmir projesinde toplam 707 adet konut ve ticari alana yer veriliyor.  DAP Bornova projesi "İzmir'in doyumsuz deniz manzarasında lüks yaşam keyfi" sloganıyla tanıtılıyor. 
 
Dap İzmir Projesi ödeme koşulları!

Dap İzmir projesinde 1+0'dan 4+1'e kadar daire seçenekleri sunuluyor. Fiyatların 199 bin TL'den başladığı Dap İzmir projesinde aylık 2 bin 300 TL'den başlayan taksitlerle daire sahibi olunabiliyor. Projedeki konutların 36 ay içerisinde teslim edilmesi planlanıyor. 
 
Konut teslimlerinin 36 ay içinde yapılmaı planlanan Dap İzmir projesinde ayrıca yüzde 5 peşinat sonrasında 120 aya kadar banka kredisiyle ve yine yüzde 5 peşin 36 ay sıfır faizle firma kapsamında ödeme yapmak mümkün.
 
Tel: 444 93 27
Web:  http://www.dapyapi.com.tr/  - http://www.dapyapi.com.tr/dapyapi-izmir-ontalep
Gizem Yılmaz/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön