01 / 05 / 2024

Dap Vadisi'nde bedava ofis! Dünyada bir ilk!

Dap Vadisi'nde bedava ofis! Dünyada bir ilk!

Firma: DAP Yapı

Proje: Dap Vadisi

Dap Vadisi'nde bedava ofis! Dünyada bir ilk! Dap Yapı sektörde bir ilk gerçekleştirerek bedeva ofis dönemini başlatıyor. Toplam 932 bağımsız bölümden meydana gelen projede ödeme kapsamında banka kredisiz 36 ay sıfır faiz uygulanıyor.




40 bin metrekare alan üzerinde konumlandırılan proje Dap Vadisi'nde bedava ofis! Dünyada bir ilk! sloganıyla harcamalarından ve personel giderlerinden tasarruf etmek amacıyla 8 - 12 yıl arasında kendini amorti etme vaadinde bulunuyor.



Dap Yapı tarafından hayata geçirilen projede lansman fiyatları ve  DAP Yapı  finansmanı ile banka kredisiz 36 ay sıfır faiz uygulanıyor. Projede 932 bağımsız bölüm yer alıyor. 


 

Dap Vadisi'nde bedava ofis! Dünyada bir ilk! kampanyası kapsamında projede 3 rezidans daire bloğunun yanında 2 tane S şeklinde home office, İ Ofis, Z Ofis, A Ofis, Y Ofis bulunuyor.



Dap Vadisi'nde bedava ofis! Dünyada bir ilk! kampanyası dahilinde  proje Taksim, Maslak, Zincirlikuyu, Beşiktaş, Şişli, Levent ve Mecidiyeköy'e gibi yerlere 5 – 10 dakika uzaklıkta konumlandırılıyor.  Dap Vadisi  ofislerinde fiyatlar 193 bin TL'den başlangıç gösteriyor.



Projede ayrıca müşterilere özel tanımlanan hizmet hattı bulunuyor. Notlar ve postalar alınıp günlük randevu düzeni sağlanıyor. Misafirleriniz karşılanarak çay kahve ikramı sunuluyor. Ofisleriniz temizlenip restoran, sinema ve uçak bileti rezervasyonlarınız yapılıyor. 



Dap Vadisi Kağıthane iletişim

Tel: 0212 294 32 42

Web: http://www.dapyapi.com.tr/

Ezgi Delibeyoğlu/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön