02 / 05 / 2024

Dap Vazo Kule Maltepe Evleri'nde 199 bin liraya!

Dap Vazo Kule Maltepe Evleri'nde 199 bin liraya!

Firma: DAP Yapı

Proje: Vazo Kule

3 bloktan meydana gelen ve Dap Yapı tarafından İstanbul Anadolu Yakası Maltepe'de inşa edilen Dap Vazo Kule Maltepe Evleri'nde daire fiyatları 199 bin liradan başlıyor...



Dap  Vazo Kule  Maltepe Evleri, İstanbul Anadolu Yakası Maltepe'de  DAP Yapı  tarafından hayata geçiriliyor. Vazo şeklindeki 3 bloktan oluşan Dap Vazo Kule Maltepe Evleri'nde 2 blok konut için, 1 blok da ofis için ayrıldı. 


Proje, Kadıköy, Bağdat Caddesi, havalimanı, TEM ve E-5 bağlantı yolları, sahil yolu, marina, metro gibi kara, hava, deniz ve raylı ulaşım  yollarına yakın yerde inşa ediliyor. 


Konut fiyatlarının 199 bin liradan başladığı Dap Vazo Kule Maltepe Evleri'nde bir çok ödeme planı bulunuyor. Projede; banka kredisi kullanılabildiği gibi firma bünyesinde yer alan çeşitli ödeme seçeneklerinden de yararlanılabiliyor. 36 aya kadar 0 faiz sistemi ile konut satın alınabilen Dap Vazo Kule Maltepe Evleri'nde sadece 1+0, 1+1 ve 2+1 daire tipleri yer alıyor. Projedeki; 1+0 daireler 35 metrekare ile 70 metrekare arasında, 1+1 daireler 89 metrekare ile 90 metrekare olarak büyüklük gösteriyor.


Dap Vazo Kule Maltepe Evleri'nde;  fitness center, sauna, Türk Hamamı ve masaj odaları gibi keyifle değerlendirilebilecek alanlar, açık ve kapalı otopark bulunuyor.


Telefon: 444 33 39

Web adresi: www.dapvazokule.com


Melek GÜNER/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön