27 / 04 / 2024

Vazo Kule Maltepe Dragos'ta 170 bin liraya stüdyo!

Vazo Kule Maltepe Dragos'ta 170 bin liraya stüdyo!

Firma: DAP Yapı

Proje: Vazo Kule

Vazo Kule Maltepe Dragos'ta 170 bin liradan başlayan fiyatlarla satışlar devam ediyor. 30 ay sonra teslimlerin yapılacağı Vazo Kule Maltepe Dragos'ta işletmecilik için Rotana ile anlaşma sağlandı...




Dap Yapı'nın Maltepe'de inşa ettiği  Vazo Kule  projesi 3 kule halinde yükseliyor. Maltepe'de Dalga Kule'nin yanındaki parselde hayata geçirilen Dap Vazo Kule projesinde bloklardan ikisi rezidans, biri ofis bloğu olarak ayrılıyor.


Stüdyo, 1+1, 2+1 daire tiplerinin bulunduğu Dap Vazo Kule projesinde stüdyo daireler single, 1+1 daireler suite, 2+1 daireler grand suite olarak isimlendiriliyor. İşletmeciliğini ünlü oteller zinciri Rotana'nın yapacağı Dap Vazo Kule projesinde 289 adet daire bulunuyor. 


19 ila 22 katlı bloklardan meydana gelen Dap Vazo Kule projesinde 99 adet ofis bulunuyor. Rezidans fiyatlarının 179 bin liradan başladığı Dap Vazo Kule Maltepe'de fiyatlar en yüksek 600 bin lirayı buluyor.


Spor adası, gösteri adası, yarış pisti, hobi adası, eğlence ve rekreasyon adası, restoran, kumsal, kafeterya ve çeşitli sosyal alanların yer aldığı Dap Vazo Kule projesinde teslimlerin 30 ay sonra başlaması öngörülüyor.


11 adet ticari ünitenin de yer alacağı Dap Vazo Kule Maltepe Dragos'ta Pendik Marintürk'e 5 kilometre, Adliye Sarayı'na 2 kilometre, Pendik - Yalova Feribot İskelesi'ne 5 kilometre, Sabiha Gökçen Havalimanı'na 10 kilometre uzaklıkta inşa ediliyor.


www.dapvazokule.com

444 33 39

Gülcihan YELKENCİ/emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön