30 / 04 / 2024

DAP Yapı Adam Kule'de ön satışlar sürüyor!

DAP Yapı Adam Kule'de ön satışlar sürüyor!

DAP Holding' Yönetim Kurulu Başkanı Ziya Yılmaz, İstanbul Dragos'taki yeni projeleri Adam Kule'nin, DAP Yapı'nın zirve projelerinden biri olacağını söyledi. Projede ön satışlar devam ediyor.



DAP Yapı'nın, ön talep toplamaya başladığı İstanbul Dragos'taki yeni projesi Adam Kule'nin, DAP Yapı'nın zirve projelerinden biri olacağını belirten DAP Holding' Yönetim Kurulu Başkanı Ziya Yılmaz, projede ön satışların devam ettiğini söyledi. 


Ziya Yılmaz, "Şu ana kadar yaklaşık 5 bin kişiden ön talep alındı. Adam Kule ile daha önce geliştirdiğimiz projelerde olduğu gibi yatırımcılara yüksek prim sağlayacağız. Lokasyonu ve özellikleri ile yeni bir yaşamın kapılarını aralayacak Adam Kule'de ön talep avantajlarından yararlanmak isteyenleri bekliyoruz. Bu özel projemizin detaylarını Mayıs ayında kamuoyu ile de paylaşacağız. Projemizin yer alacağı arazi bize ait ve Tekel arazisi üzerinde kalan çok değerli bir arsa. Adam Kule, 30 katlı olacak ve bölgenin en güzel yerleşim yerlerinden Dragos'ta inşa edilecek" diye konuştu. 


Dünya




Geri Dön