28 / 04 / 2024

DAP Yapı İstmarina Kartal adres!

DAP Yapı İstmarina Kartal adres!

Firma: DAP Yapı

Proje: İstmarina

Dairelerin 250 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunulduğu DAP Yapı İstmarina Kartal adres bilgileri için haberimizi okuyabilirsiniz. Projede; cami, rezidans, marina, okul, ofis, otel ve hastane yer alıyor...



31 katlı A blok, 34 katlı B blok, 36 katlı C blok, 38 katlı D blok, 36 katlı E blok olmak üzere toplam 5 bloktan oluşan  DAP Yapı   İstmarina  Kartal adres bilgileri için haberimizi okumanız yeterli.


Kartal İstmarina fiyat listesi kapsamında fiyatlar 250 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Yüzde 25 peşinatla 24 aya kadar sıfır faizle taksitlendirme yapılan projede satış sürecine devam ediliyor. 


İstanbul Anadolu yakası Kartal'da yükselen DAP Yapı İstmarina Kartal adres bilgileri haberimizde mevcut. Projede; cami, rezidans, marina, okul,  ofis, otel ve hastane bulunuyor.


Sosyal imkanları arasında; otopark, güvenlik, spor alanları, yürüyüş yolları olması planlanan DAP Yapı İstmarina Kartal teslim tarihi 36 ay sonra olarak öngörülüyor.


Ödemelerde banka kredisi kullanılan Kartal İstmarina'da yer alan daireler Stüdyo, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon ve 5 oda 1 salon olarak tasarlandı.


DAP Yapı İstmarina Kartal adres:  Ankara  Caddesi. No:147 Kartal, İstanbul, Türkiye


İstanbul Marina iletişim:

Tel: 444 43 46

Web: www.istmarina.com.tr

Merve AKDOĞAN/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön