27 / 04 / 2024

DAP Yapı ve Rotana Maltepe'de iki otele imza atacak!

DAP Yapı ve Rotana Maltepe'de iki otele imza atacak!

İstanbul Maltepe’de iki otele imza atan DAP Yapı ve Rotana, bölgeyi turistlerin önceliği yapmayı hedefliyor.Orta Doğu’nun önemli otel markalarından Rotana ile DAP Yapı İstanbul’da ilk iki otelini açtı.



Önümüzdeki aylarda 2 otel daha açacak olan DAP Yapı ve Rotana, başta Körfez’den gelen turistler olmak üzere Batılı turistleri  Anadolu Yakası’nda ağırlamayı hedefliyor. Anlaşmayı dün Rotana Group Başkanı Omer Kaddouri ile birlikte imzalayan Dap Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ziya Yılmaz, Maltepe’de açtıkları Burgu ve Tango Arjaan by Rotana otellerinin işletmeciliğini 15 yıllık süreyle Rotana’nın yapacağını söyledi.


2 OTEL DAHA YOLDA


Kartal bölgesinde 2 oteli daha önümüzdeki aylarda hayata geçireceklerini belirten Yılmaz “Yatırımları biz yapıyoruz. Rotana işletiyor. Amacımız bu yakanın turist çekme potansiyelini artırmak ve otelimizin doluluk oranını kısa sürede yüzde 60-70’lere çıkarmak” diye konuştu. Dünyada 100’ün üzerinde otele ve 14 binden fazla odaya sahip oldukları bilgisini veren Rotana Group Başkanı Omer Kaddouri ise İstanbul’u kendi pazarlarını genişletmek ve Avrupa’ya açılan bir kapı olarak değerlendirdikleri de belirterek “Türkiye’deki otel yatırımlarımız İstanbul ile sınırlı kalmayacak.


İzmir, Ankara, Bodrumda da bu yatırımlar devam edeecek” diye konuştu.


SIRADA İZMİR VAR


DAP Yapı ile daha fazla yatırım yapabileceklerinin altını çizen Rotana Group Başkanı Omer Kaddouri, İstanbul’un önemli bir bölgesi olarak düşündükleri Maltepe’nin gelişme potansiyeline vurgu yaparak “İstanbul bizim için Avrupa’ya açılan bir kapı. Şirketimizin yeni pazarlarda güçlenmesi için bu şehirde olmamız gerekirdi” dedi. Şirketi hakkında bilgi de veren Kaddouri “Şu anda 14 ülke ve 20 şehirde 51 otel işletiyoruz. Dünyada toplamda 13 bin 678 oda, 355 toplantı odası ve 250 restoranla, dünya genelinde 80 ülkeden 11 bin 784 çalışanla hizmet veriyoruz. Aynı hedeflerin peşinden koşan iş ortaklarıyla büyümeyi hedefliyoruz ve DAP Yapı’nın bu ortaklık için en doğru adres olduğuna inanıyoruz” dedi.


80 EURO’DAN BAŞLIYOR


Şu an hizmete açılan Burgu Arjaan by Rotana ve by Rotana’nın Genel Müdürü Ahmet Ender Özgündoğdu ise bu iki otelde odaların oturma odasına da sahip olduğunu belirterek “Otel oda fiyatları değişiklik göstermekle birlikte 80 Euro’dan başlıyor. Ayrıca odalarda mutfak, pişirme aletleri ve çamaşır makinesi, ütü masası gibi bölüm ve eşyalar da bulunuyor. Bu sebeple müşterilerimiz günlük kiralama yapabileceği gibi aylık ve yıllık da kalabiliyor“ dedi.

 

Star


Geri Dön