27 / 04 / 2024

DAP Yeni Levent'te faizler 1,99'a indi!

DAP Yeni Levent'te faizler 1,99'a indi!

DAP Gayrimenkul Geliştirme, Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı güvencesiyle inşa ettiği Yeni Levent projesinin yeni etabında; konut sahibi olmak isteyenler için yeni bir kampanya başlattı.



Yatırımlarına hız kesmeden devam eden DAP Gayrimenkul Geliştirme, Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı güvencesiyle inşa ettiği Yeni Levent projesinin yeni etabında; konut sahibi olmak isteyenler için yeni bir kampanyaya verdi.

Konu ile ilgili olarak paylaşılan bilgilere göre konut kredi faizlerinin yüzde 4’lere yaklaştığı ortamda firma, yüzde 1,99 faizle 60 ay vadeli banka kredisi imkanı sağlıyor. Dünya'nın aktardığı detaylara göre DAP Gayrimenkul Geliştirme Yönetim Kurulu Başkanı Ziya Yılmaz, küresel piyasa koşullarına bağlı olarak yaşanan faiz artırımı sürecini anımsattı.

DAP Yeni Levent te faizler 1,99 a indi!

DÜŞÜK FAİZLE 36 AY VADE İMKANI

Konu ile ilgili olarak paylaşılan bilgilere göre konut sahibi olmak isteyenler için faizi 60 ay vadede yüzde 1.99’a indirdiklerini dile getiren DAP Gayrimenkul Geliştirme Yönetim Kurulu Başkanı Ziya Yılmaz, "Başlatmış olduğumuz bu yeni kampanyayla; faiz seviyeleri nedeniyle gayrimenkul yatırımını erteleyenler için bir açılım yapıyoruz. Ayrıca , firma olarak 36 ay vade imkanı da sağlıyoruz” diye konuştu.

Yaptığı açıklamada son zamanlarda sık sık gündeme gelen konut fiyatlarındaki artışın temel sebebinin emtia fiyatlarındaki yükseliş olduğuna değinen DAP Gayrimenkul Geliştirme Yönetim Kurulu Başkanı Ziya Yılmaz şunları söyledi: “Küresel etkiden kaynaklanmış olan maliyet artışları sebebiyle gayrimenkul hali hazırda en güvenli yatırım aracı olmayı sürdürecek.

DAP Yeni Levent te faizler 1,99 a indi!

Bu nedenle önümüzdeki dönemde de konut talebi güçlü olmayı sürdürecek. Bazı dönemlerde konut alıcıları dönemsel olarak bu taleplerini erteliyor. Ülkemizin nitelikli ve oturuma yönelik projelere ihtiyacı var. Bu sebeple konut fiyatlarının bırakın düşmesini beklemek, bu seviyelerde kalması bile mümkün değil. Çünkü nitelikli konuta olan talep sürüyor.”

EĞİTİM VE İŞ MERKEZLERİNE 10 DAKİKA MESAFEDE

DAP Gayrimenkul Geliştirme’nin düşük faiz ve 36 ay vade imkanı sunduğu Yeni Levent projesi, İstinye Park, Kanyon, Akmerkez ve Zorlu Alışveriş Merkezi gibi alışveriş merkezlerine, İstanbul Teknik Üniversitesi ve Boğaziçi gibi eğitim kurumlarının dışında, Maslak Acıbadem hastanesine yaklaşık olarak 10 dakika mesafede bulunuyor. 

Lokasyonuyla dikkat çeken proje, Büyükdere Caddesi ile Levent, Etiler, Şişli ve Boğaz hattının merkezinde yer alıyor. 

TOKİ Antalya projesi resmen başlıyor! 357 konutluk yeni proje geliyor!

Çocukları mirastan çıkarmak mümkün mü?

İstanbul Baro Başkanından Kentsel Dönüşüm Yasası'nın iptali için AYM'ye dava açılsın çağrısı!


Geri Dön