28 / 04 / 2024

TOKİ Antalya projesi resmen başlıyor! 357 konutluk yeni proje geliyor!

TOKİ Antalya projesi resmen başlıyor! 357 konutluk yeni proje geliyor!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Antalya projesi resmen başlıyor. 357 yeni konutun yer aldığı proje 284 milyon 241 bin 621 TL'ye mal olacak.



Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın merakla beklenen Antalya projesi resmen başlıyor. 

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Antalya projesi Serik İlçesi, Yukarı Kocayatak Mahallesi Mevkii 202 Ada 1 parsel üzerinde hayata geçiriliyor.

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın 100 bin konut projesi kapsamında inşa edilecek olan Serik projesinde 357 adet konut bulunuyor. Söz konusu projenin arsa alanı 38 bin 320 metrekare.

TOKİ Antalya Serik 2023 projesi için Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’na başvuru yapılmış ve Çevresel Etki Değerlendirmesi (ÇED) süreci başlamıştı. 284 milyon 241 bin 621 TL'ye mal olacak proje için ÇED süreci sona erdi ve "ÇED gerekli değildir" kararı verildi.

TOKİ Antalya projesi resmen başlıyor! 357 konutluk yeni proje geliyor!

Peki Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Antalya Serik projesi ne zaman tamamlanacak? Antalya Serik  TOKİ  projesinde hangi konut tipleri yer alıyor? TOKİ Antalya projesinde otopark var mı? İşte merak edilen soruların yanıtları ve TOKİ Antalya Serik projesi ile ilgili detaylar...

 

15 BLOK OLARAK YÜKSELECEK

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Antalya Serik projesi 15 blok olarak yükselecek. Toplamda 357 adet konuta yer verilen projede ayrıca 3 adet kapıcı dairesi de yer alacak.

TOKİ Antalya Serik 2023 projesinde yer alan konutlar 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon olarak tasarlandı. Söz konusu projede ayrıca 179 araçlık otopark da mevcut.

TOKİ Antalya projesi resmen başlıyor! 357 konutluk yeni proje geliyor!

TOKİ ANTALYA SERİK 2023 PROJESİ NEREDE?

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Antalya Serik projesinin çevresinde yerleşim birimleri bulunuyor. Projeye en yakın yerleşim birimi ise 105 metre mesafede.

Antalya Serik TOKİ projesinin inşaatında 80 kişi çalışacak. TOKİ Antalya Serik 2023 projesinin inşaat çalışmaları 24 ayda, hafriyat çalışmaları ise 10 ayda tamamlanacak. 

Çocukları mirastan çıkarmak mümkün mü?

370 kişinin öldüğü Emlak Bank Konutları'nın müteahhitlerine verilen ihalelere suç duyurusu!

TOKİ Çankırı projesi için geri sayım başladı! Bu ilçeye yeni proje geliyor!


Geri Dön