18 / 05 / 2024

DARTY Bornova'da 26. mağazasını açtı!

DARTY Bornova'da 26. mağazasını açtı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden elektronik ve beyaz eşya perakende devi DARTY, Türkiye'deki 26. mağazasını 09 Mart Cuma günü (bugün) İzmir Bornova Kids Mall AVM'de açılışa özel büyük indirimlerle faaliyete geçirdi



Her yıl beş yeni mağaza açma hedefiyle yola çıkan DARTY, bu yıl ki ilk mağazasını açarak İstanbul dışındaki mağaza sayısını 12’ye yükseltmiş oldu.

DARTY’nin İzmir’deki 3. mağazası olan Bornova Kids Mall AVM mağazasının açılışı nedeniyle birçok seçkin markada önemli indirimler sunan bir kampanya düzenlendi. LCD TV’den buzdolabına, dizüstü bilgisayardan cep telefonuna kadar pekçok üründe yapılan çok büyük indirimler sayesinde ürünlerin bir kısmı neredeyse dakikalar içerisinde tükendi.

DARTY çalışanlarının ilgi ve alakası sayesinde Bornova halkı, açılışa olan ilginin yarattığı kalabalığa rağmen herhangi bir izdiham yaşamadan alışverişlerini kolaylıkla yaptı. Tüketiciler kampanyada sunulan indirimler sayesinde ihtiyaç duydukları ürünleri DARTY’nin üstün hizmet kalitesi ve garantisiyle satın aldı.

Bornova mağazasının açılışına ilişkin konuşan DARTY yetkilileri

“DARTY Bornova-Kids Mall AVM mağazamız ile İzmir’deki 3. mağazamızı açmış olduk. DARTY olarak planladığımız yatırımlara ara vermeden devam ediyoruz. Bornova’daki bu mağazamız ile birlikte mağaza sayımızı 26’ya çıkardık. DARTY’ye olan yoğun ilgilerinden dolayı Bornova halkına teşekkür ediyoruz. Biz de kendilerine; en yeni ve kaliteli ürünleri, her gün en iyi fiyat ve en iyi hizmet garantisiyle buluşturacağımıza söz veriyoruz. Ayrıca buradan 2012’de de geçtiğimiz senelerde olduğu gibi yatırımlarımıza hız kesmeden devam ederek, yeni mağazalar açmak istiyoruz.

Küçük ev aletlerinden beyaz eşyaya kadar 190 kategoride 355 markaya ait 5000’den fazla ürünün uygun fiyatlarla satın alınabileceği DARTY; İstanbul, İzmit, İzmir, Ankara, Antalya, Adapazarı, Konya, Çorlu, Mersin ve Hatay’dan sonra Kazım Dirik Mah. 367/6 Sokak No: 5H Forum Bornova yanı - Kids Mall AVM  İzmir  adresindeki yeni mağazası ile Bornova halkına hizmet vermeyi sürdürecek.

 


Geri Dön