04 / 05 / 2024

Dasif Plus İzmir fiyatları!

Dasif Plus İzmir fiyatları!

Firma: Dasif İnşaat

Proje: Dasif Plus

Dasif Plus İzmir fiyatları 360 bin lira ile 400 bin lira arasında değişiyor. İzmir Gaziemir'de yükselen Dasif Plus Evleri'nde dairelerin tamamı 3+1 olarak tasarlandı...




Dasif Plus Evleri projesi  İzmir  Gaziemir bölgesinde hayata geçiriliyor. İzmir  Dasif Plus  Evleri projesi  Dasif İnşaat  tarafından inşa ediliyor. Dasif Plus İzmir fiyatları öncesinde, Dasif Plus Evleri'nin detaylarına yer verelim.


Dasif Plus Evleri İzmir projesi 4 blok olarak inşa ediliyor. İzmir Dasif Plus Evleri projesinde dairelerin tamamı 3 oda 1 salon olarak tasarlandı. İzmir Dasif Plus Evleri projesi 40 adet daireden meydana geliyor.



Dasif Plus İzmir fiyatları!


Dasif Plus İzmir fiyatları 360 bin lira ile 400 bin lira arasında değişiyor. Dasif Plus İzmir ödeme koşulları kapsamında banka kredisi kullanılarak taksitli ödemeler yapılıyor. İzmir Dasif Plus satış ofisi ile 0232 251 69 69 telefon numarasını arayarak irtibata geçebilirsiniz.


Evka'ya ve Kandıranlar Sitesi'ne yakın mesafede yükselen İzmir Dasif Plus teslim tarihi 12 ay sonra olarak belirtiliyor. Dasif Plus Evleri İzmir projesi içerisinde yüzme havuzu, çocuk oyun parkı, otopark, güvenlik gibi olanaklar yer alıyor. 



Dasif Plus İzmir nerede?

Dasif Plus İzmir adres : Akçay Cad. No: 159/A Gaziemir - İZMİR / TÜRKİYE



Dasif Plus İzmir iletişim bilgileri

Tel : 0 (232) 251 6969

Web Adresi: http://www.dasif.com.tr


projeye sor



Geri Dön