01 / 05 / 2024

Dask fiyatları!

Dask fiyatları!

Zorunlu Deprem Sigortası olan Dask fiyatları ve detaylı bilgi için haberimizi inceleyebilirsiniz...



Dask fiyatları!

Zorunlu sigortalar arasında yer alan Dask yani Zorunlu Deprem Sigortası, olası bir deprem sonrasında meydana gelen zararların teminatının yapılabilmesi için isteniyor. Dask fiyatları ise haberimizin içerisinde yer alıyor.


Bir yıllık süre zarfı için yapılan Dask sigortasının süresi dolduktan sonra tekrar gereken bedelin ödenip yenilenmesi gerekiyor. Böylece söz konusu konutlar sürekli olarak güvence altına alınıyor.


Asgari bir miktarda standart bir teminat sunulmasını amaçlayan Dask'ın kullanılabilmesi için depremden dolayı zarar görmüş binadan dolayı mağdur olan kimselerin Dask'a başvuru yapmaları gerekiyor. Peki bu teminattan yararlanabilmek için her yıl ödenen Dask fiyatları nedir?


Dask fiyatları..

Dask fiyatları, bulunulan bölgeye, bölgenin kaçıncı deprem bölgesi alanında kaldığına; konutun yapı tarzına, konutun brüt yüzölçümüne, konutun konumlandığı deprem risk bölgesine göre değişkenlik gösteriyor. Bulunduğunuz bölgenin ve konutun özellikleri doğrultusunda hesaplanan Dask fiyatları için Dask'a danışabilirsiniz.



Işıl Seren KESKİN/Emlakkulisi.com


Geri Dön