29 / 04 / 2024

Davutpaşa İnistanbul Gala ulaşım!

Davutpaşa İnistanbul Gala ulaşım!

Firma: İş GYO - NEF

Proje: Inİstanbul Gala

Davutpaşa İnistanbul Gala ulaşım bilgilerine göre proje, Marmaray'a 3.2 kilometre uzaklıkta bulunuyor. İş GYO ve Nef ortaklığında hayata geçirilen projede 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 daire tipleri yer alıyor.



İnistanbul Gala Topkapı 3 bin 565 tane konut ve 16 tane ticari üniteden oluşuyor. Teslim tarihi 2018 yılının 2. yarısı olarak belirlenen projenin lansmanı yarın gerçekleşecek.


Daire fiyatları 320 bin TL'den başlangıç gösteren  Inİstanbul Gala  Topkapı'da banka kredisi ile vadeli olarak ödeme koşulları sunuluyor. Proje Nef ve İş GYO imzası ile yükseliyor. 


Topkapı Inİstanbul Gala Rezidans 411 bin 941 metrekare inşaat alanına sahip. Dairelerin 1 oda 1 salon, 2 oda 1 slaon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon olarak dizayn edildiği proje 4 kısımdan meydana geliyor.


Davutpaşa İnistanbul Gala ulaşım!

İnistanbul Gala Nef Konutları eski Topkapı Şişecam Fabrikası arsası üzerinde, Yıldız Teknik Üniversitesi Davutpaşa Kampüsü'nün karşısında, TEM'e 7 kilometre, metrobüse 1 kilometre, Yenikapı İskelesi'ne 5 kilometre, metroya 100 metre mesafede inşa ediliyor.


Inİstanbul Gala Davutpaşa'da kreş, yüzme havuzu, sinema, basketbol sahası, futbol alanları, oyun alanları, mescit, asansör, kapalı otopark, güvenlik gibi ortak kullanım alanlarına yer veriliyor. 


Inİstanbul Gala Topkapı iletişim

Telefon : 444 72 21

Web: www.hayatbeklemez.com

Özge ÇAKIR/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön