17 / 05 / 2024

DD Mortgage'tan ortak ev alacaklara hizmet!

DD Mortgage'tan ortak ev alacaklara hizmet!

Türkiye'nin ilk konut finansmanı şirketi DD Mortgage, aile üyeleri ya da arkadaşıyla ortak ev almak isteyenlere harika bir hizmet sunuyor

 



`İyi bir fırsat buldum, yakınlarımla ortak yatırım yapmak istiyorum' diyorsanız; aileniz ya da arkadaşınız ile birlikte DD Mortgage'a başvurabilir, hem evinizi, hem kredinizi ortak alabilirsiniz. "Bir elin nesi var, iki elin evi var" kapsamında ister ilk eviniz olsun, ister yatırım için ev alın, DD Mortgage'ın 20'nin üzerindeki ürünlerinden kişisel tercihlerinize uygun olanını seçebilir, rekabetçi faiz oranları ile 15 yıla varan vadeler ile kredinizi, ortaklarınızla birlikte kullanabilirsiniz. Üstelik bu kampanya dahilinde 31 Ocak tarihine kadar başvuruda bulunanlara, ilk yıl DASK sigortası da DD Mortgage'dan hediye.

"Bir elin nesi var, iki elin evi var" kredisi başvurularında, diğer kredilerde olduğu gibi normal başvuru sürecindeki belgelerin dışında hiçbir ek belge gerekmiyor. 

DD Mortgage'ın avantajlı  ürünleri ve hizmetleri hakkında detaylı bilgiyi, www.ddm.com.tr adresinden alabilir; hesaplama araçlarını kullanarak ürünlerin taksit, vade ve yıllık maliyet oranlarını inceleyebilir, diğer finansal kurumlardan aldığınız teklifleri karşılaştırabilir, "Tıklayın, Biz Sizi Arayalım" formunu doldurarak müşteri temsilcilerinin size ulaşmasını sağlayabilirsiniz.  


Geri Dön