18 / 05 / 2024

De Longhi Pangourmet, kadınların en büyük yardımcısı!

De Longhi Pangourmet, kadınların en büyük yardımcısı!

Bayramların olmazsa olmazı tatlılar, bu bayram da DeLonghi Pangourmet Elektrikli Fırın da pişiyor. Bu akıllı fırınla birbirinden leziz kekler, baklavalar, sütlü tatlılar ve daha nice bayram tatlısını hazırlamak mümkün



DeLonghinin çok işlevli akıllı fırını Pangourmet, bu bayram kadınların en büyük yardımcısı olacak. Yılların tecrübesini üstün kalite anlayışıyla harmanlayan DeLonghi ile hem geleneksel Türk tatlıları hem de çeşit çeşit börek, atıştırmalık ve hamur işi bayrama yakışır şekilde pişirilecek.

Ufak boyutuyla en küçük mutfaklarda bile kendine yer bulabilen bu mini fırın, marifetinin büyüklüğüyle kendini vazgeçilmez kılıyor. İtalyan tasarımının zarif çizgilerine sahip Pangourmet, ayrıca şıklığıyla göz kamaştırıyor. 20 otomatik ve 11 yarı otomatik programla neredeyse mutfağınızın tüm yükünü tek başına üstlenen bu fırın, turbo fonksiyon sayesinde ekmek de pişirebiliyor, hem de yalnızca 1 saat gibi kısa bir sürede! Son teknolojiyle donatılan bu elektrikli fırın, ergonomik tutacağı ve emniyet sistemiyle mutfak kazalarının da önüne geçiyor.

Pangourmet, sevdiklerini leziz tatlar ile şımartmak isteyenlere büyük kolaylık sağlıyor. Bu bayram ev yapımı geleneksel tatlıların lezzeti, DeLonghi tecrübesiyle buluşuyor.

www.delonghi.com.tr

DeLonghi ürünlerine; Bimeks, Media Markt, Saturn, Teknosa, Carrefour, Best Buy, Migros, Kipa, Tansas, Metro, Praktiker, Bauhaus, Darty, Baumax ve Electro worldun tüm Türkiye çapındaki mağazalarından ulaşabilirsiniz.

DeLonghi EOB2071 Pangourmet Elektrikli Fırın için tavsiye edilen satış fiyatı KDV dahil 699 TLdir.

Nazlı Hazal TETİK
PR ve Medya Asistanı
 
İDTM A1 blok Kat 11 No 367 Yeşilköy/İST.
Tel: 0212 465 37 28
Gsm: 05058395479 Fax: 0212 465 08 44
www.aristoiletisim.com

 


Geri Dön