05 / 05 / 2024

Decathlon'dan bisikletlerde yüzde 20 indirim! Sakın kaçırmayın! İşte 21 Haziran 2022 fiyat listesi...

Decathlon'dan bisikletlerde yüzde 20 indirim! Sakın kaçırmayın! İşte 21 Haziran 2022 fiyat listesi...

Yaz aylarının gelmesi ve okulların kapanması ile birlikte olan ilgi katlanarak artarken; Decathlon, seçili bisikletlerde yüzde 20'ye varan indirim uyguladı! Peki, Decathlon'da bisiklet fiyatları ne kadar? İşte 21 Haziran 2022 fiyat listesi...



Yaz aylarının gelmesi ve okulların kapanması ile birlikte olan ilgi katlanarak arttı! 7'den 70'e herkesin severek kullandığı bisikletler toplu taşımalar yerine sağlıklı ve eğlenceli bir alternatif oluşturuyor. Bisikletler ayrıca yazın çocuklar için sağlıklı bir aktivite olarak görülürken kısa yolculuklar için kullanışlı! Ekonomik bir araç olan bisikletler  sağlıklı bir yaşamın anahtarı! 2010 senesinden bu yana Türkiye'de spor malzemeleri satışı yapan Decathlon'da artan bu talebe karşın inanılmaz bir kampanya düzenledi! Decathlon, seçili bisikletlerde yüzde 20'ye varan indirim uyguladı! Bu bisiklet kampanyasını sakın kaçırmayın! 

Decathlon dan bisikletlerde yüzde 20 indirim! Sakın kaçırmayın! İşte 21 Haziran 2022 fiyat listesi...

Bu kampanyadan faydalanmak için tek yapmanız gereken bisikletinizi Decathlon'un resmi internet sitesi üzerinden çevrimiçi bir şekilde satın almak.

Peki, Decathlon'da bisiklet fiyatları ne kadar? İşte 21 Haziran 2022 fiyat listesi...


Geri Dön