28 / 04 / 2024

Dedeman Edirne Oteli 2011'de açılacak!

Dedeman Edirne Oteli 2011'de açılacak!

Edirne'nin ilk 5 yıldızlı oteli Dedeman Edirne 2011 yılında hizmete girecek



GND Yönetim ve Ticaret tarafından inşaatı sürdürülen Dedeman Edirne ile birlikte grubun Türkiye'deki otel sayısı 22'ye çıkacak. Dedeman Hotels & Resorts International Genel Müdürü Tamer Yürükoğlu, yurtiçi ve yurtdışında her yere aynı yakınlıkta olduklarını ancak yurtdışında daha ziyade tarihi, kültürel ve ticari bağların olduğu yerleri tercih ettiklerini söyledi.
Dedeman Edirne, 140deluxe, 12 köşe ve 8 süite olmak üzere toplam 160 oda ile konuklarını ağırlayacak. Otelde farklı ebatlarda 12 toplantı salonu ve Balo Salonu olarak da kullanılabilen 650 kişilik salonun yanı sıra roof restoran, lobby bar, roof bar, fitness center da yer alacak.

Dedeman'dan Suriye'ye 4'üncü otel
Dedeman Hotels & Resorts International'ın Suriye'de işletmesini yapacağı 4'üncü girişimi ise Suriye'nin en önemli turizm ve eğlence merkezlerinden biri olan Lazkiye'de yer alacak. Rusya menşeli bir firmanın 50 milyon dolar değerinde yatırım yaparak inşa ettiği Dedeman Latakia'nın, 2013 yılından itibaren hizmete girmesi planlanıyor. Yürükoğlu, yurtdışı girişimleriyle ilgili olarak, Medine, Berlin ve İran'da da görüşmelerin sürdüğünü belirtti.

400 metrelik sahil şeridinde yer alan Dedeman Latakia, toplam 261 odaya sahip. 27 aile odası, 36 junior süite, 54 grand süite, 96 deluxe oda ve 48 villadan oluşacak. Otel, toplanti ve özel daveder için 300 metrekarelik çok amaçlı toplantı salonu, ana restoran, balık ve barbekü restoranları, Lobby Lounge, fitness center ve spa vvellness, açık ve kapalı yüzme havuzlan, amfitiyatro, çocuk kulübü ve pastanesiyle de müşterilerine hizmet verecek. Dedeman, Suriye'de işletmesini sürdürdüğü diğer 3 otel olan Dedeman Aleppo, Dedeman Damascus ve Dedeman Palmyra ile hizmet vermeye devam ediyor.
Dünya


Geri Dön