04 / 05 / 2024

Deka Kapı, üretiminin yüzde 25'ini ihraç ediyor!

Deka Kapı, üretiminin yüzde 25'ini ihraç ediyor!

Turkishexporter.net üyelerinden Deka Metal Ahşap San Tic. A.şž ürettiği kapıları dünyanın birçok noktasına ihraç ediyor. Deka Kapı yıllık kapı üretimini 60 bine çıkarmayı hedefliyor



Yıllık kapı üretimini 60 bine çıkarmayı hedefleyen Deka Kapı Dış Ticaret Sorumlusu Halil Yılmaz, 'İhracat çalışmalarına 2008 yılında başladık. Turkishexporter.net sistemini 2 buçuk yıldır kullanıyoruz. Düzenli olarak e-postalarla gelen talepleri değerlendiriyor, bağlantılar kuruyoruz. Bugün Turkishexporter.net aracılığı ile Irak, Bulgaristan, Mısır, Cezayir ve Nijerya' ya 500 bin dolarlık kapı ihracatı gerçekleştirdik. 2010 yılında ürettiğimizin yüzde 25'ini ihracata dönüştürdük. Bu yılın ilk yarısında bu oranı yüzde 40'a çıkarttık. çelik kapı, ahşap kapı ihracatımızın yanında değerlendirdiğimiz başka bir taleple mobilya, profil satışı da yaptık' diye konuştu.

BÖLGEDE YENİ PAZAR AVINA BAşžLADI

Üretim kapasitesinin artmasıyla ihracat hedeflerini de yüzde 50'ye çıkarttıklarını belirten Yılmaz, 'Doğu Avrupa ülkelerine, Azerbaycan, Kazakistan, Umman ve Dubai'ye ihracat yapmak istiyoruz, pazar araştırmalarımız devam ediyor' şeklinde konuştu.
Yeni şžafak


Geri Dön