28 / 04 / 2024

Dekar Yapı Bahçeli Vadi satılık daire!

Dekar Yapı Bahçeli Vadi satılık daire!

Firma: Dekar Yapı

Proje: Bahçeli Vadi

Dekar Yapı Bahçeli Vadi satılık daire fiyatları 230 bin liradan başlangıç gösteriyor, Anadolu Yakası Çengelköy 'de yükselen projede 1+1'den 4+1'e kadar konut seçeneği bulunuyor.




İstanbul Anadolu Yakası Çengelköy 'de  Dekar Yapı  ve Yatırım A.Ş imzası ile yaşama geçirilen  Bahçeli Vadi  'de satışlar devam ediyor. Dekar Yapı Bahçeli Vadi satılık daire fiyatları haberimizin içinde yer alıyor.


10 bin metrekare alan üzerinde yükselen Dekar Yapı Bahçeli Vadi satılık daire fiyatlarına geçmeden önce projedeki konut tipleri hakkında bilgi verelim. 11 farklı tipte daireden oluşan Bahçeli Vadi Konutları 'nda 1 oda 1 salon daireler 57 metrekare, 2 oda 1 salon daireler 95 metrekare ile 103 metrekare arasında, ikiz villalar ise 175 metrekare ve 176 metrekare olarak tasarlandı.


Dekar Yapı Bahçeli Vadi satılık daire fiyatları:

1 oda 1 salon daireler 230 bin liradan;

2 oda 1 salon daireler 440 bin liradan başlayan fiyatlarla alıcılarını bekliyor. Dekar Yapı Bahçeli Vadi projesinden banka kredisiyle konut sahibi olunabiliyor.


2013 Aralık sonunda teslim edilecek olan Dekar Yapı Bahçeli Vadi projesinde; çocuk oyun alanları, açık - kapalı otopark, yüzme havuzu, fitness center, spor alanları gibi sosyal imkanlar yer alıyor.



Çengelköy Bahçeli Vadi ulaşım!



Dekar Yapı Bahçeli Vadi satılık daire!



Bahçeli Vadi ulaşım!



Bahçeli Vadi iletişim:

Telefon: 0216 202 20 00

Web adresi: www.bahcelivadi.com

Ceren YÖRÜK/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön