03 / 05 / 2024

dekar yapı bahçeli vadi adres

dekar yapı bahçeli vadi adres

Bahçeli Vadi Çengelköy satılık daire fiyatları 230 bin liradan başlangıç gösteriliyor. Dubleks ve normal dairelerin tasarlandığı Çengelköy Bahçeli Vadi Evleri bu yılın sonunda teslim ediliyor...

Dekar Yapı Bahçeli Vadi satılık daire!

Dekar Yapı Bahçeli Vadi satılık daire fiyatları 230 bin liradan başlangıç gösteriyor, Anadolu Yakası Çengelköy 'de yükselen projede 1+1'den 4+1'e kadar konut seçeneği bulunuyor.

Çengelköy Bahçeli Vadi resimleri!

Dekar Yapı ve Yatırım girişimi ile yükselen Çengelköy Bahçeli Vadi resimleri için haberimizi incelemeniz yeterli...

Bahçeli Vadi Çengelköy ne zaman teslim?

Bahçeli Vadi Çengelköy ne zaman teslim? sorusunun yanıtını haberimizde bulabilirsiniz. Dekar Yapı Bahçeli Vadi fiyatları 990 bin TL'den başlıyor...

1936 yılında Ankara'ya 150 konutluk 800 bin TL değerinde bahçeli ev projesi!

1936 yılında, Ankara'da çiftlik asfal yolunda Fidanlık karşısında konumlanan arsa üzerine 150 konutluk bahçeli ev projesi yapılacakmış.

Trabzon’da bahçeli konut satılacak!

Trabzon ili, Ortahisar ilçesinde bahçeli kargir konut satışı yapılacak. Açık artırma usulüyle satılacak konut için 5 Aralık’ta ihale düzenlenecek.

Bahçeli'den emeklilere son dakika müjdesi: Maaşlara 8 bin 77 TL'lik seyyanen zam yapılsın!

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin TBMM grup toplantısında emekli maaş zammına ilişkin açıklamada bulundu. Bahçeli, 8 bin 77 TL'lik seyyanen zammın emeklilere de uygulanması gerektiğine dikkat çekti. İşte Bahçeli'nin açıklamaları...

Bahçeli Yaşam Konakları Ahmetli yıl sonunda teslim! 

Bahçeli Yaşam Konakları Ahmetli projesinde satış süreci devam ediyor. Projedeki toplam 28 villanın teslimlerini yıl sonunda yapılması planlanıyor.

Dekar Şehirbahçe satışa çıktı! Dekar'dan Bahçeşehir'e 181 konutluk yeni proje!

4 yeni proje için düğmeye basan Dekar Yapı, Bahçeşehir'de hayata geçirdiği Dekar Şehirbahçe projesini satışa çıkardı. İşte detaylar...

Dekar Yapı düğmeye bastı! 2.9 Milyarlık 4 yeni proje geliyor!

Dekar Yapı son sürat projelerine devam ediyor. Doğa dostu bahçeli evler üretme vizyonuyla çıktığı yolda 15. yılını tamamlayan Dekar Yapı ve Yatırım A.Ş., 2023 yılında 2 milyar 900 milyon TL'lik yatırımla 4 yeni projeye imza atmaya hazırlanıyor.

Dekar Yapı basın toplantısı 10 Haziran'da!

Hayata geçirdiği bahçeli ev projeleriyle dikkat çeken Dekar Yapı'nın basın toplantısı 10 Haziran 2022 tarihinde gerçekleştirilecek. İşte detaylar...

Dekar Yapı'dan Bahçeşehir'e 177 konutluk yeni proje geliyor!

Dekar Yapı, Asmalı Bahçe Şehir'e komşu olacak yeni projesi için çalışmalara başladığını duyurdu.

Meryem Uzerli'nin hayali bahçeli ev!

Yer aldığı başarılı yapımlarla dikkat çeken Meryem Uzerli kızları Lara ve Lily ile bahçeli bir evde yaşamak istiyor...

Bahçeli Yapı Gayrimenkul Pazarlama Hizmetleri İnşaat Taahhüt Ve Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bahçeli Yapı Gayrimenkul Pazarlama Hizmetleri İnşaat Taahhüt Ve Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kağıthane’de  500 bin TL sermaye bedeli ile Suat Beker tarafından kuruldu.

Bahçeli doğa evleri konseptine talep artıyor!

Arizon Yapı Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Özden, “İstanbul nüfus yoğunluğu itibariyle en çok konutun satıldığı şehir olma özelliğini korurken İstanbullularda ise bahçeli doğa evi konseptine talep artıyor” dedi.

Villa’de PIAR’ın Bahçeli Doğa Evleri 420 bin liradan başlayan fiyatlarla satışta!

Arizon Yapı’nın Villa’de serisinin ilk etabı olan ve Silivri’de yer alan Villa’de PIAR’ın Bahçeli Doğa Evleri 420 bin liradan başlayan fiyatlarla satışta. Projeden 10 bin TL peşinatla konut sahibi olunabiliyor.

Villa’de PIAR’ın Bahçeli Doğa Evleri 390 bin liradan başlayan fiyatlarla satışta!

Arizon Yapı’nın Villa’de serisinin ilk etabı olan ve Silivri’de yer alan Villa’de PIAR’ın Bahçeli Doğa Evleri 390 bin liradan başlayan fiyatlarla satışa çıktı. Projeden 10 bin TL peşinatla konut sahibi olunabiliyor.

dekar yapı bahçeli vadi adres Haberi

dekar yapı bahçeli vadi adres


İstanbul Anadolu yakasında Çengelköy'de inşa edilen Bahçeli Vadi Konutları Dekar Yapı ve Yatırım A.Ş tarafından hayata geçiriliyor. Bahçeli Vadi Konutları Çengelköy'de evler az katlı olarak tasarlandı.


Bahçeli Vadi Çengelköy satılık daire fiyatları 230 bin liradan başlayarak değişiyor. Çengelköy Bahçeli Vadi Konutları'nda 11 farklı tipte daire bulunuyor. Çengelköy Bahçeli Vadi satış ofisi ile 0216 202 20 00 telefon numarasından irtibata geçiliyor.


Çengelköy Bahçeli Vadi Konutları 30 adet daire ve 28 adet dubleks konuttan meydana geliyor. Çengelköy Bahçeli Vadi teslim tarihi 2013 yılı Aralık ayının sonu olarak belirlendi.


Çengelköy Bahçeli Vadi Konutları projesinde çocuk oyun alanları, açık / kapalı yüzme havuzları, kapalı otopark, yüzme havuzu, spor alanları, fitness merkezi, sauna gibi sosyal olanaklar yer alıyor.



Bahçeli Vadi Çengelköy satılık daire!


Bahçeli Vadi Çengelköy satılık daire fiyatları...