16 / 05 / 2024

Dekorasyonda hem pratik hem şaşırtıcı modası

Dekorasyonda hem pratik hem şaşırtıcı modası

Belkiz annelerin işini yarattığı kartondan bebek yedirme üniteleri ile kolaylaştırıyor



İçeceğini parmakla karıştır
Çay kaşığının sesi bazen rahatsız edici olabilir. Yanko Design tasarımcıları sayesinde bardağın üstüne yerleştirilen bu özel ürüne parmağınızla içeceklerinizi karıştırabilirsiniz.

Kolay katlanır karton koltuk
Bebeklere yemek yedirmek dünyanın en zor işlerinden biri.Bu zor görevi daha keyifli hale getirmek ise annelerin marifeti. Belkiz ise annelerin bu zor işini yarattığı kartondan bebek yedirme üniteleri ile kolaylaştırıyor. Hem yer kaplamıyor hem de kolay katlanabiliyor.

Çaylar askıya
Sallama çaylar şimdiye kadar yerini bulamamıştı. Karton paketlerden sıkılanlar için şimdi yeni bir alternatif var: Çay askılığı. Sizce de artık çay paketleri de giysileriniz gibi özeni hak ediyor mu?

Banyoda katil var
Korku filmlerinin en tanıdık sahnelerindendir banyodaki katil hikayesi. Spinning Hat tüyler ürperten su sahneyi gerçeğe dönüştürmek istemese de eğlenceli bir bakış açısıyla banyonuz için duş perdesi tasarlamış.

Kayıp balık Nemo küvetinizde
Banyonuzun küvetine bir balık takılsa ne yapardınız? Bu şirin balık yolunu kaybetmiş Kayıp Balık Nemo'mu bilinmez ama sıkışmış balık küvet tıpasının banyolar için dekoratif bir ürün olduğu kesin.

Renkli LED'li su
Musluğunuzdan akan suyun renginin hep berrak olmasını istersiniz di mi? Peki ya çocuklar? Musluktan kırmızı ya da mavi renkte akan su çocukları her zaman mutlu edebilir. Renkli ledli ışık sayesinde berrak suyunuzu renkli v eğlenceli hale getirebilirsiniz.
Sabah Emlak


Geri Dön