25 / 08 / 2024

Deluxia Palace'da 144 bin TL'ye!

Deluxia Palace'da 144 bin TL'ye!

Krizin en zorlu virajında satışa çıkan Upcity'nin yüzde 35'i ilk ay satıldı



Krizde ayakta kalma reçetesini verirken, 'Bir köşeye çekilerek ortalığın sakinleşmesini beklemek yerine yatırımlara hız verdik" diyen Teknik Yapı Holding Başkanı Nazmi Durbakayım; şöyle konuştu: "Krizde yeni projelerimizi askıya almak veya ağırdan almak yerine işimize var gücümüzle asıldık. Konut sahibi olmak isteyenlere fırsatlar sunduk, istihdamı arttırdık. Krizin en zorlu virajında Kartal'daki 340 dairelik Upcity projemizi satışa sunduk. Ekonominin normal olduğu dönemlerde bile satışa çıkan bir projenin, ilk ay yüzde 30-35'e ulaşması başarı sayılırken, Upcity'de bu oranı 1 ayda yakaladık. Yine Kartal'da 320 dairelik lüks rezidans projemiz Uptwins Deluxe Residence'de aynı başarıyı yakaladık."

Başarının iki gizli anahtarı:
Arsa stoku ve satış sonrası hizmet
Kadıköy, Ataşehir ve Kartal başta olmak üzere gerçekleştirdiği projelerle farklı gelir gruplarındaki müşterilere aynı kalite, güven ve konforu sunan Teknik Yapı, 2010'da kendi arsalarında gerçekleştireceği projelere ağırlık verecek. Müşteri memnuniyetini standart hale getiren Teknik Yapı, bu strateji ile; küçük, çok amaçlı, ihtiyaç duyulan konforu sunan ekonomik dairelere ağırlık veriyor. Teknik Yapı, Kartal'da ve Anadolu Yakası'nın kuzeyinde arsa stokunu genişletiyor.

Nazmi Durbakayım:
Teknik Yapı Holding Başkanı Nazmi Durbakayım; "Müteahhide güvenen müşteri, konut sektöründe başarıya uzanan yolu sonuna  kadar açar. Bu güven, koşulsuz memnuniyetle olur. Eski  müşterilerimiz, her projemizin en az yüzde 15'ini daha satışa
çıkmadan rezerve eder" diyor. Kartal'daki Uplife Park projesinin  yüzde 70'inin satışa çıkmadan rezerve edildiğini hatırlatan Nazmi  Durbakayım; krizin en zorlu virajında satışa çıkan  Upcity'de ilk ay yüzde 30-35 satış başarısı yakaladıklarını vurguladı.

Ektiğimiz fidanlar ormana dönüştü
TEKNİK Yapı'nın, her yeni projede, müşteri memnuniyetini daha ileri götürdüğünü söyleyen Nazmi Durbakayım; "Fidan yetiştirmesini bilmeyen orman yaratamaz" cümlesinin, yaptıklarını çok iyi özetlediğini bildirdi ve ekledi: "İlk fidanımızı 1974'de dikmeye başladık. 1990'larda Anadolu Yakası'nın en yüksek binaları Osmanlı Residence, Perek Residence, Salih Bey Residence ve 2006'da başladığımız Dilman Tovvers ile fidan sayısı arttı. Uphill Court, Uplife Park, Uprise Elite, Upcity, Uptvvins ve Deluxia'dan oluşan fidanlarımız büyüdükçe ormaıi oldu."

TEKNİK Yapı; 36 yıldır 'güven ve memnuniyet' ilişkisini misyon edinerek, Kadıköy başta olmak üzere; Bahçeşehir, Levent, Ulus, Beylerbeyi, Çengelköy, Kartal'da gerçekleştirdiği projelerde yaklaşık 5 bin aileyi konut sahibi yaptı. 2012'de bu sayıyı, yapımı süren konutlar ve yeni projeler ile 10 bine çıkarmayı hedefleyen Teknik Yapı'nın son projesi Batı Ataşehir'deki 702 konutluk Deluxia projesi. Teknik Yapı son 5 yılda Dilman Towers, Uphill Court Ataşehir, Uphill Court Bahçeşehir, Uplife Park, Uprise Elite, Upcity, Uptvvins ve Deluxia gibi nitelikli projelere imza attı.

Müşteri istiyor, biz yapıyoruz
Konut sektörünün kabuk değiştirmeye başladığını, konut talep edenlerin artık daha bilinçli yaklaşım sergilediğini bildiren Teknik Yapı Holding Başkanı Nazmi Durbakayım, "Ekonomik koşullar ve teknolojiye bağlı değişen müşteri taleplerini, kesintisiz diyalogla yakından takip ediyoruz. Bugün ortaya çıkan Teknik Yapı projeleri aslında müşterilerin zihinlerindeki tasarımlar" diyor. Teknik Yapı'nın, 1974'ten bu yana müşterinin ne istediğini anlamak ve maksimum memnuniyet için sürekli empati yaptığını aktaran Nazmi Durbakayım, "Bağdat Caddesinde yüksek kalite ve konfora sahip daireler yaptık. Kartal'da ekonomik daire de rezidans hayatı da sunduk" dedi ve şöyle devam etti;

Çıtayı yine yukarı taşıyoruz
"Sektöre 1+1 gibi küçük daire trendini yerleştirdik. Şimdi ise çıtayı bir barem daha yükseğe taşıyoruz. Bu yılın başında Batı Ataşehir'de satışa sunduğumuz Deluxia projesi ile Teknik Yapı için 'lüks' kavramının artık sadece sosyal donatı veya kullanılan malzemelerle ölçülmediğini gösterdik. Lüks kavramını başka bir boyuta taşıyarak, müşterilerimize hayatın günlük zorluklarından arındırılmış yaşam sunuyoruz. Çünkü lüksün sınırı yok ve önemli olan uygun fiyata lüks konut vermek. Daha da önemlisi kullanılan malzeme ve sosyal donatılara kaliteli hizmeti eklemek."

Orta vadede yüzde 100 prim
Teknik Yapı'nın gerçekleştirdiği her projede müşterisine parasal anlamda yüksek getiri sağladığını, bunun orta vadede yüzde 100'ün üzerinde olduğunu bildiren Nazmi Durbakayım; "Ancak Teknik Yapı'dan daire alan müşterilerin ilk amacı hiçbir zaman parasal getiri olmadı. Müşterilerimizin beklediği kazanç; güven içinde oturabilecekleri sağlam bir bina, yaşamlarını bir üst kalite standartlarına yükseltme ve satış sonrasında alacakları hizmet. Bunu aldılar da" diye konuştu.

'Saray ihtişamı'sunan Deluxia'da fiyatlar 144 bin liradan başlıyor
TEKNİK Yapı, 2010 yılına toplam 702 daireden oluşan Deluxia projesi ile başladı. 'Saray ihtişamı' sunan Deluxia; Batı Ataşehir'deki son büyük arazide hayata geçiyor. Deluxia projesi, 482 dairelik Deluxia Palace ve 220 dairelik Deluxia Suites'den oluşuyor. Projede daire fiyatları, 144 bin liradan başlıyor. 1+1'ler 144 bin lira ile 171 bin 900 lira aralığından, 2+1'ler 210 bin 500 lira ile 235 bin 900 lira aralığından satılıyor. Projedeki en pahalı daire fiyatı ise 536 bin 100 lira. 'Lüks konut' kavramını bir kademe daha artıran Deluxia, Teknik Yapı'nın imzası haline gelen modernize edilmiş neo-klasik çizgileri taşırken, farkı da, malzeme kalitesiyle ortaya çıkıyor. 275 milyon liralık proje büyüklüğüne sahip Deluxia'da daireler Mart 2012de teslim edilecek. Deluxia'daki tüm dairelerle 11 ticari birim, gerek home-office gerekse yaşamak amaçlı teknolojik alt yapıya sahip olacak. 5 yıldızlı otel hizmeti, Deluxia'da herkese sunulacak.

Kalite için Avrupa'nın en büyük fabrikası Betofiber'i kurdu
TEKNİK Yapı; yüksek kalite anlayışını bina cephelerine de taşıyor. Binaların dış cephelerindeki su, ısı ve ses yalıtımını tasarrufla birleştirmek isteyen Teknik Yapı, Teknik Yapı Holding bünyesinde yer alan ve Türkiye'nin en büyük GRC (Elyaf Katkılı Beton) fabrikasına sahip olan Betofiber ürünlerini kullanıyor. Betofiber Yönetim Kurulu Başkanı Umut Durbakayım, "10 bin metrekare kapalı, 5 bin metrekare açık alana sahip fabrikada yıllık 500 bin metrekare üretim kapasitemiz (yaklaşık 5 bin konutluk) var. Türkiye ve Avrupa'nın en büyük fabrikasına sahibiz. Kısa sürede çok önemli projelere imza attık" diyor.

Yüzde 1 peşinat ile yüzde 0 faiz bir arada
TEKNİK Yapı'nın, projenin bulunduğu bölgeye göre her türlü avantajı müşterilere sunmaya çalıştığını söyleyen Nazmi Durbakayım; "En son gerçekleştirdiğimiz kampanya kapsamında bizden konut almak isteyenlere yüzde 1 peşinat ile sıfır faiz seçeneği sunuyoruz. Anlaşmalı bankalarımız da faiz oranlarını aylık yüzde 0.75'e çekerek kredi maliyetlerini minimuma indirdi" dedi.

İş toplantıları Uptvvins'te: 13 dönüm arsa içinde yükselen Uptvvins Deluxe Residence, iki yüksek blok ve tek katlı ticaret merkezinden oluşuyor. Üç ayrı daire tipinden oluşan Uptwins Deluxe Residence bloklarında büyüklüğü 38.71 metrekare ile 128.92 metrekare arasında değişen toplam 312 daire var. Her bloğun terasında Business Center olacak. Tüm daireler home-office şeklinde kullanılabilecek.

Uğur Mumcu'nun Akmerkez'i Upcity'de: Tekni Yapı'nın Kartal-Uğur Mumcu'da, Ocak 2009'da yapımına başladığı ve Aralık 2011'de tamamlanacak Upcity projesi yaklaşık 20 bin metrekare arazi üzerine inşa ediliyor. Ekonomik bir residence yaşam merkezi olan Upcity'de, 5 yüksek blok ve 3 ticaret birimi olacak. Proje içindeki Upcity Center'da, sağlık ürünleri sunan mağazalardan fastfood zincirlerine, banka şubelerinden kafeterya ve giyim mağazalarına kadar birimler yer alacak.

444 10 08

www.teknikyapi.com


Geri Dön