28 / 04 / 2024

Demet Akalın: Ev kredisi ödüyorum, kredim olmasa şahaneyim!

Demet Akalın: Ev kredisi ödüyorum, kredim olmasa şahaneyim!

Ünlü şarkıcı Demet Akalın, geçtiğimiz günlerde "Geçinemiyorum" demişti. Akalın, bomba etkisi yaratan bu konuşmasından sonra, açıklamalarda bulundu...



Ünlü şarkıcı Demet Akalın hareketli bir şarkı çıkarmadan yaz gelmiyordu. Şarkı çıkarmadı ama gündeme bomba gibi düştü. Mihriban’ı söyledi sosyal medya birbirine girdi. “Geçinemiyorum” dedi, bomba etkisi yarattı. Sabah'tan Sonat Bahar'ın haberine göre; Akalın, ödediği ev kredisine ilişkin açıklamalarda bulundu.

- "Geçinemiyorum" demeniz epey tepki çekti tabii...

- Tabii ki sanatçıları da düşünecek Cumhurbaşkanı, biz de halktan gelen insanlarız. Bizle birlikte iş yapamayan, garsonu, valesi, işletmecisi vs, birçok insan var. Bir tek biz ekmek yemiyoruz ki. Kimsenin beklemediği bir durumdu, "Ben geçinemiyorum" dediğimde insanlar püskürdü. "Nasıl geçinemez, büyük paralar kazanıyor" diye. Büyük başın, derdi büyük oluyor. Ben kaç aileye bakıyorum. Ev kredisi ödüyorum. Ev kredim olmasa, şahaneyim. Bir tane kartım geçen ay bin 500 lira geldi. Kız arkadaşlarıma dedim ki; "O İstinyepark'ın önünden geçilmese bu kartlarla idare ediliyormuş." Ben küçük bir yerden geliyorum ve babam deniz subayıydı. Baba parasıyla büyümedim. Kabul, sanatçılar olarak güzel paralar kazanıyoruz. Ama o linç edenlere sormak isterim, ceplerinden bir 5 lira Mehmetçiğe ya da bir sosyal yardım kuruluşuna destek oluyorlar mı! Geçen sene 250 bin lira bağışladım, helali hoş olsun. Ben kazancımı önce Mehmetçikle, sonra hasta bebek, çocuklarla paylaşıyorum... Başka sanatçı arkadaşlarım başka türlü... Bir şekilde bir şeyin ucundan tutuyoruz. Ama insanlar algılamak istedikleri gibi algılıyor. Herkes kendi tarafında olsun istiyor, öyle bir dünya yok. Herkes çok hazırlıksız yakalandı, kenarda köşede birikimlerle dönüyorsun.

Demet Akalın boğazda lüks restoran mı açtı?


Geri Dön