06 / 05 / 2024

Demet Akalın 5 bin TL kira ödeyen kiracısına sert çıktı: 'Sen kimsin? Ev benim'

Demet Akalın 5 bin TL kira ödeyen kiracısına sert çıktı: 'Sen kimsin? Ev benim'

Ülkemizde son dönemlerde ciddi bir sorun olan ev sahibi-kiracı gerilimi şarkıcı Demet Akalın'a da yansıdı. Demet Akalın 5 bin lira kira ödeyen kiracısına sert çıktı. "Sen kimsin?" dedi.



Son günlerde sık sık gündeme gelen kira atışları ile ev sahipleri ve kiracılar arasında yaşanan gerilimler sık sık haberlere de konu oluyor. Son olarak şarkıcı Demet Akalın da kiracısıyla yaşadıklarıyla gündeme geldi.

TV8'de ekranlara gelen programında kiracısının eşyalarını camdan atan ev sahibi haberi ile ilgili yorum yapan Demet Akalın kendi kiracısına ne kadar kızgın olduğuna değindi.

Demet Akalın açıklamasında "Adam 5 bin TL'ye oturuyor ya 5 bin TL! 5 bin TL'ye 3-4 kişi bir yere gidiyorsun yemek parası. Fakat ben burada söylediğim için adamın ukalalığına bak. Demiş ki; programda söyledi, ben zam yapacaktım vazgeçtim. Ya sen kimsin ki? Ev benim ve bunu söyleyebiliyor" diyerek isyan etti.

Demet Akalın 5 bin TL kira ödeyen kiracısına sert çıktı: Sen kimsin? Ev benim

KİRAYI DUYANLAR ŞAŞIRDI

Şarkıcı Demet Akalın "Ben o evi almak için dişimi tırnağıma taktım gece gündüz, o zaman mankenlik yapıyordum. Millete yaka iğnesi takıyordum milletin ağız kokusunu çekiyordum" ifadelerini kullanan Akalın, "Avukata ver dedim dava aç sinir oluyorum" dedi.

 

İSTANBUL AVCILAR'DA EV SAHİBİ EŞYALARI BALKONDAN ATMIŞTI


İstanbul Avrupa Yakası Avcılar'da kiracıları ile sorun yaşayan bir konut sahibi, emlakçı ile beraber kullanılamayacak hale getirilmiş olan eşyaları 4. kattaki balkondan attı. Aşağıya atılan eşyaların kaldırımı tamamen kaplaması sebebiyle konut sahibine 1.500 TL'lik ceza kesildi.

İstanbul Avcılar'da meydana gelen olay, Ambarlı Mahallesi'nde yaşandı. Söz konusu olay ile ilgili olarak ortaya atılan iddialara göre; 4 katlı bir binanın 4. katındaki daire, bir süre önce eşyalı şekilde yabancı uyruklu bir kişiye kiralandı. Kiracıların söz konusu konutun odalarını başkalarına kiraladığını öğrenen ev sahibi, kiracıların konuttan çıkmalarını talep etti. Paylaşılan detaylara göre emlakçı ile beraber hareket eden konut sahibi, kiracıları evden çıkarmasının ardından evdeki hurda haline gelen tüm eşyaları da elden çıkardı. 

 

İstanbul'daki kentsel dönüşüm için öneri! Binalarda izolatör kullanımı teşvik edilmeli!

Temettü veren hisselerde getiri nasıl artırılır?  

Bodrum'da 1 günlüğüne villa kiralamanın bedeli servet oldu!


Geri Dön