30 / 04 / 2024

Demir Panorama! Demir İnşaat'ın Hadımköy projesinin adı!

Demir Panorama! Demir İnşaat'ın Hadımköy projesinin adı!

Firma: Demir İnşaat

Proje: Demir Panorama

Bugüne kadar bir çok konut projesi inşa eden ve projelerini genelde Beylikdüzü tarafında hayata geçiren Demir İnşaat Hadımköy projesinin ismi belli oldu. Demir Panorama projesinin Eylül ayında satışa çıkması planlanıyor...



1984 yılından beri bugüne kadar bir çok konut projesi inşa eden ve projelerini genelde Beylikdüzü tarafında hayata geçiren  Demir İnşaat  Hadımköy'de de yeni bir konut projesi inşa ediyor. Eylül ayında satışa çıkması planlanan Demir İnşaat Hadımköy projesinin ismi belli oldu. Projenin ismi  Demir Panorama  olarak belirlendi. 


Demir Panorama Evleri, 42 bin metrekare arsa alanı üzerinde hayata geçiriliyor. Toplamda 500 konutluk bir proje olan Demir Panorama projesinde, 30 bin metrekare de ticari üniteler bulunacak. Projede 1 oda 1 salondan 6 oda 1 salona kadar bir çok konut alternatifi bulunuyor. 


Konut büyüklüklerinin 66 metrekareden başlayacağı Demir Panorama projesinde en büyük konut 400 metrekare olarak tasarlanıyor. 


Demir Panorama fiyatları!


Hadımköy'de yükselen Demir Panorama fiyatları metrekare bazında şekilleniyor. Projede yer alan konutların metrekareleri 2 bin 700 liradan başlangıç gösteriyor.


Demir Panorama projesinde satışların Eylül ayında başlaması planlanıyor.


Demir Panorama iletişim;


Demir Panorama Telefon: 444 2 116

Demir Panorama Web adresi: www.demirinsaat.com.tr


Melek GÜNER/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön