21 / 05 / 2024

Demir Panorama iletişim

Demir Panorama iletişim

Bugüne kadar bir çok konut projesi inşa eden ve projelerini genelde Beylikdüzü tarafında hayata geçiren Demir İnşaat Hadımköy projesinin ismi belli oldu. Demir Panorama projesinin Eylül ayında satışa çıkması planlanıyor...

Colorist Panorama iletişim!

Lansman öncesinde talep toplamaya başlayan Colorist Panorama projesinde 77 adet villa daire bulunuyor. Colorist Panorama iletişim numarası 0850 532 00 60...

Pendik Panorama Hill Kurtköy iletişim!

Pendik Panorama Hill Kurtköy iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. Panorama Hill Kurtköy projesinde teslimler 18 ay sonra yapılacak...

Hisar Panorama Yeşilpınar iletişim!

Hisar Panorama Yeşilpınar iletişim için satış ofisiyle 444 7 948 numaralı telefondan irtibata geçebilirsiniz. Eyüp Sultan'a 15 dakika uzaklıkta olan projede fiyatlar 265 bin TL'den başlıyor.

Panorama Hisar Evleri iletişim!

Panorama Hisar Evleri iletişim için 444 7 948 numaralı telefonu arayabilirsiniz. Arsa alanı 4 bin metrekareden oluşan projede konut fiyatları 265 bin TL'den başlıyor.

Hisar Panorama iletişim!

Hisar Panorama iletişim için satış ofisiyle 444 7 948 numaralı telefondan irtibata geçebilmek mümkün. Çeşitli sosyal donatı alanlarına yer verilen projede fiyatlar 265 bin TL'den başlıyor.

AC Yapı'nın PR ajansı Contactplus İletişim Hizmetleri oldu!

Demir-çelik sektörünün önde gelen üretici ve ihracatçıları arasında yer alan Coşkun Group çatısı altında faaliyetlerini sürdüren AC Yapı’nın iletişim danışmanı Contactplus İletişim Hizmetleri oldu.

Demir Romance projesi iletişim!

Daire teslimlerin hemen gerçekleştiği Demir Romance projesi Demir İnşaat imzasıyla yükseliyor. Demir Romance projesi iletişim için 444 2 116 telefon numarası ile irtibata geçebilirsiniz.

Demir İnşaat Ayışığı Butik iletişim!

Demir İnşaat Ayışığı Butik iletişim için 444 2 116 numaralı telefonu arayabilirsiniz. İstanbul'un Esenyurt ilçesinde inşa edilen proje tek blok halinde hayata geçiriliyor.

Esenyurt Ayışığı Butik iletişim!

Esenyurt Ayışığı Butik iletişim için 444 2 116 numaralı telefonu arayabilirsiniz. Demir İnşaat imzası ile hayata geçirilecek projede daire fiyatları 180 bin TL'den başlangıç gösteriyor.

Önerler Panorama Konutları iletişim!

Önerler Panorama Konutları iletişim bilgileri detaylarını 0282 652 64 38 telefon numarasından öğrenebilirsiniz. Zeki Yapı tarafından hayata geçirilen projedeki daireler 3 oda 1 salon şeklinde dizayn edildi.

Önerler Panorama Evleri iletişim bilgileri!

Tekirdağ İl'i Çorlu İlçe' sinde yükselen Önerler Panorama Evleri projesinde daireler 3 oda 1 salon şeklinde dizayn edildi. Proje Zeki Yapı tarafından hayata geçiriliyor. İşte Önerler Panorama Evleri iletişim bilgileri...

Demir Romance Konutları iletişim!

Demir Romance Konutları iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. İstanbul Anadolu Yakası Beylikdüzü'nde inşa edilen proje 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 olarak tasarlanan daire tiplerinden oluşuyor.

Beylikdüzü Demir Romance satış ofisi iletişim!

Daire fiyatları 394 bin TL'den başlangıç gösteren Demir Romance Evleri'nde yüzde 25 peşin ödeme yapıldığında, kalan bedel banka kredisi ile ödenebiliyor. İşte Beylikdüzü Demir Romance satış ofisi iletişim bilgileri...

Demir Panorama iletişim Haberi

Demir Panorama iletişim

1984 yılından beri bugüne kadar bir çok konut projesi inşa eden ve projelerini genelde Beylikdüzü tarafında hayata geçiren Demir İnşaat Hadımköy'de de yeni bir konut projesi inşa ediyor. Eylül ayında satışa çıkması planlanan Demir İnşaat Hadımköy projesinin ismi belli oldu. Projenin ismi Demir Panorama olarak belirlendi. 


Demir Panorama Evleri, 42 bin metrekare arsa alanı üzerinde hayata geçiriliyor. Toplamda 500 konutluk bir proje olan Demir Panorama projesinde, 30 bin metrekare de ticari üniteler bulunacak. Projede 1 oda 1 salondan 6 oda 1 salona kadar bir çok konut alternatifi bulunuyor. 


Konut büyüklüklerinin 66 metrekareden başlayacağı Demir Panorama projesinde en büyük konut 400 metrekare olarak tasarlanıyor. 


Demir Panorama fiyatları!


Hadımköy'de yükselen Demir Panorama fiyatları metrekare bazında şekilleniyor. Projede yer alan konutların metrekareleri 2 bin 700 liradan...