28 / 04 / 2024

Demir Romance'den ev alana Maldivler'de tatil hediye!

Demir Romance'den ev alana Maldivler'de tatil hediye!

Firma: Demir İnşaat

Proje: Demir Romance

Demir Romance'den ev alana tatil hediye. 23 Aralık – 14 Ocak 2014 tarihleri arasında geçerli kampanya ile Demir Romance’ den ev alanlar, istedikleri yerde istedikleri zaman tatil yapma fırsatı yakalıyor...



Demir İnşaat 30. yılına girerken yeni yılda ev sahibi olmak isteyenlere yılın stresini atabilecekleri bir tatil kampanyası düzenliyor. 23 Aralık – 14 Ocak 2014 tarihleri arasında Demir Romance'den ev alan herkes, Jolly Tur'dan 5 bin TL'ye varan hediye çeki kazanıyor. Aynı zamanda yüzde 5 peşinatla ev sahibi olma imkanı sunan Demir Romance'den kampanya dahilinde ev alanlar, bu yıl tatillerini Malpler, Phuket Adası veya Bodrum'da güneşlenerek ya da İsviçre, Slovenya veya Uludağ'da kayak yaparak geçirebilecek. Kampanya ile 1+1'e 2 bin TL, 2+1'e 3 bin TL, 3+1'e 4 bin TL, 4+1'e ise 5 bin TL verilen hediye çeki, tarih ve sezon kısıtlaması olmaksızın bir yıl içerisinde ister yurtiçi ister yurtdışı tatillerde kullanılabilecek.


Herkesin ihtiyacı Demir Romance'de


Demir İnşaat Beylikdüzü’nde aşk temalı, akıllı ev teknolojisi ile inşa ettiği Demir Romance'de toplam 7 blok üzerinde 776 konut, 60 ticari alan ve 28 villa yer alıyor. Projede, açık kapalı yüzme havuzu, tenis kortu, basketbol sahası, squash, dans eğitim merkezi, SPA merkezi, diyetisyen hizmetinin yanı sıra fitness merkezi bulunuyor. Projede ayrıca, terzi, bay-bayan güzellik merkezi, kuru temizleme, sinevizyon gibi birimler de yer alıyor. Çocuklu ailelerin hayatını kolaylaştıran Demir Romance’de, oyun odaları, servis bekleme odası ve kreş gibi alanlar yer alıyor.


Telefon: 444 2 116

Web adresi: www.demirromance.com


projeye sor



Geri Dön