19 / 07 / 2024

Demirlipark'ta peşin ödemede bayram indirimi!

Demirlipark'ta peşin ödemede bayram indirimi!

Kartal’da yapımı devam eden Demirlipark Yakacık projesi nde kurban bayramı sonuna kadar peşin fiyattan konut alanlara yüzde 10 indirim yapılacak




Kartal’da yapımı devam eden Demirlipark Yakacık projesi nde kurban bayramı sonuna kadar peşin fiyattan konut alanlara yüzde 10 indirim yapılacak. Demirlipark Yönetim Kurulu Başkanı İdris Demirli yaptığı açıklamada yüzde 1 peşinatla satış yaptıklarını belirtti. Yüzde 8 ’lik üç ara ödemenin Ocak, Nisan ve Temmuz 2011’de alınacağını kaydeden Demirli, kalan yüzde 75 ’lik kısmı ise isteyene 60 ay yüzde sıfır vade farkı, isteyene de 120 ayda yüzde 0.69 oranı ile konut sahibi yaptıklarını açıkladı.

28 bin metrekarelik alanda yüzde 80’i yeşil alan olarak projelendirilen Demirlipark Yakacık Projesi toplam 9 blokta 294 konuttan oluşuyor. Yakacık’ta deniz ve şehir manzaralı bir lokasyonda yer aldıklarını belirten Yönetim Kurulu Başkanı Demirli, büyüklükleri 66 metrekare ile 205 metrekare arasında değişen ve farklı kullanım alanlarına ihtiyacı olanlara hitap edecek bir proje geliştirdiklerini dile getirdi.

Konutlarda 1+1 den 5+1’e ilave olarak projede penthouse ve bahçe dubleksi seçeneklerinin de yer aldığını dile getiren Demirli, “6 farklı kat planı bulunan Demirlipark Yakacık Projesi’nin inşaatına Eylül 2009 tarihinde başlandı. Projeyi Mayıs 2011 tarihinde sahiplerine teslim etmeyi planlıyoruz” diye konuştu.

Ulaşım açısından E-5 ve E-6 karayollarına 3 dakika mesafe bulunan projeden Fatih Sultan Mehmet Köprüsü’ne 20 dakikada ulaşılabildiğine dikkat çeken Demirli, Sabiha Gökçen Uluslararası Havaalanına 10 dakika. Kartal Sahil Yolu’na 5 dakika, 2010 yılında hizmete girecek olan Kartal-Kadıköy metro hattına ve Adalet Sarayı’na ise 3 dakikalık bir mesafede yer alıyoruz” diye konuştu.

Deprem yönetmeliğine uygun
Projenin uygulanması sırasında kanuni gerekliliklere titizlikle uyduklarının altını çizen Demirli, 2007 yılı Deprem Yönetmeliği’ne göre hareket ettiklerini ve C30 sınıfı yüksek dayanımlı beton kullanıldığını ifade etti. Betonarme yapıların insanlar üzerindeki manyetik alan etkilerini tamamen ortadan kaldırmak için temele kadar inen özel topraklama sistemi kurduklarını belirten Demirli, “Avrupa’nın en güçlü kalite standardı olan DIN damgası taşıyan yapı ürünlerinin kullanıldığı projede koşulsuz müşteri memnuniyetini hedefledik. Kullanılan tüm malzemeler 5 yıla kadar garanti kapsamında yer almaktadır” diye konuştu.


Geri Dön