03 / 05 / 2024

Demo'dan dünya otellerine Türk mobilyası

Demo'dan dünya otellerine Türk mobilyası

Mobilya ve mobilya aksamları üreticisi Demo, iç dizayn ve tasarım projeleri için dünyaca ünlü otellerden teklif aldı



Mobilya ve aksamları üretiminin önemli şirketlerinden Demo'nun Başkan Yardımcısı İlker Tayalı, dünyaca ünlü otellerden teklif almaya başladıklarını belirterek, "İtalya ve Lübnan'dan ciddi talep var" dedi...

Gioielli Demo Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı İlker Tayalı, "Türk mobilya markalarının küresel rekabette daha güçlü olması tasarımlarına bağlı. Bizde bu oluşumu ancak çalışmalarımızla destekleyebiliriz" dedi.

BAKÜ-CEYHAN PROJESİNDE YER ALDIK

İtalya'da şu anda Ottoman Otel'den teklif aldıklarını ifade eden Tayalı, "Orta Doğu'nun enerji koridori olan Bakü-Ceyhan tesislerinin yangın dayanımlı kapı projelerini yaptık. Şimdi de Orta Doğu'nun aynası Lübnan'ın başkenti Beyrut gibi ülkelerdeki otellerin iç tasarımını yapma planlarımız var. Bu bölgelerden ciddi teklifler de alıyoruz " diye konuştu.

3 MİLYON DOLAR CİRO HEDEFLİYOR

Geçen yıl 2 milyon dolar ciro yapan Demo'nun bu yılın sonuna kadar 3 milyon dolar ciro hedeflediğini söyleyen ilker kayalı, "Türkiye'de ve yurtdışında birçok otel odalarının iç tasarımını yapan Demo, Hilton, Swiss, Thraki Palace, Rönesans otel, Napoli gibi tanınmış otellerin tasarımlarını yaptı.

Şimdi de sırada İtalya'da Otoman Otel var" dedi. İstanbul Hadımköy'de 3 bin 500 metrekare kapalı alan üzerinde imalat yaptıklarını söyleyen Tayalı, ağırlıklı olarak otel mobilyası, rezidans, yangın dayanımlı kapılar ve diğer türdeki mobilyaların imalatını yaptıklarını belirtti.
Mehmet HALICI/Bugün


Geri Dön