07 / 05 / 2024

Demsa Kandilli Konakları'nda 3 milyon 250 bin dolara!

Demsa Kandilli Konakları'nda 3 milyon 250 bin dolara!

Demet Sabancı ve eşi Cengiz Çetindoğan'ın 2000 yılında kurduğu Demsa Group'un ilk konut projesi 15 villalık Kandilli Konakları'nda yaşam başlıyor



Demet Sabancı ve eşi Cengiz Çetindoğan'ın 2000 yılında kurduğu Demsa Group'un ilk konut projesi 15 villalık Kandilli Konakları'nda yaşam başlıyor. Teslime hazır konakların fiyatları 3 milyon 250 milyon dolardan başlıyor.

Boğaz manzaralı, Kandilli'nin son yaşam alanındaki sayılı sayıdaki Kandilli Konakları'nda yaşam başlıyor. Demsa Group tarafından inşa edilen, üst gelir grubunu hedefleyen Kandilli Konakları'ndaki evler; en son teknoloji kullanılarak, çevreye uyumlu yapılar olarak projelendiriliyor. 25 bin 500 metrekare arsa alanına sahip olan Kandilli Konakları, boğaz ve deniz manzarasına hakim 'Sevda Tepesi'nde yer alıyor. Hemen teslim edilen konakların fiyatı 3 milyon 250 bin dolardan başlıyor.

Her konak 3 kat, bin metrekare
Toplam 25 bin 500 metrekare arsanın yeşil alanlar, yollar ve sosyal alanlara ayrılan kısımlarından sonra 15 bin metrekarelik alanı konutlara ayrılıyor. 15 Konaktan oluşan projede her bir konak, 3 kat ve 1000 metrekareden oluşuyor. Konaklar, özel yüzme havuzlu ve 6 araçlık özel kapalı otopark alanına sahip. Konakların her birinde çok amaçlı hobi ve spor salonu yer alıyor. Kandilli Konakları'nda peyzaj tasarımı İtalyan ve İngiliz bahçe sanatı Türk kültürü ile birleştirilmiş. Bitkisel tasarım yapılırken bahçedeki yaşam alanları göz önünde tutularak, güneşin yaz ve kış aylarında yaptığı açılar hesaplanarak, gölge sağlanması gereken yerler için ağaçlar kullanılmış. Bitkisel tasarım ise ev sahiplerine dört mevsimi yaşatacak şekilde düşünülmüş.
Sabah Emlak

[email protected]
0549 742 01 25


Geri Dön