30 / 04 / 2024

Dendro, beyaz parke modelleriyle baharı evinize getiriyor!

Dendro, beyaz parke modelleriyle baharı evinize getiriyor!

Dendro parke, baharda açan beyaz çiçeklerden esinlenerek oluşturduğu beyaz ve beyazın tonlarındaki parke modelleriyle baharın masum güzelliğini yaşam alanlarınıza taşıyor. Dendro, açık hava mekanları için de eşsiz çözüm önerileri getiriyor....



Özlemini duyduğumuz bahar mevsiminin kendini iyiden iyiye hissettirmeye başladığı şu günlerde Dendro parke, baharda açan beyaz çiçeklerden esinlenerek oluşturduğu beyaz ve beyazın tonlarındaki parke modelleriyle baharın masum güzelliğini yaşam alanlarınıza taşıyor.



Dendro, baharın en saf halini simgeleyen beyaz ve beyazın en nadide tonlarındaki parkelerini, baharın masumiyetini yaşam alanlarına özgün çizgilerle yansıtmak isteyen kullanıcıların beğenisine sunuyor.
Kapalı mekanlarda açık renk ve naif modellerle baharı müjdeleyen Dendro, açık hava mekanları için de eşsiz çözüm önerileri getiriyor.



Koca kışı geçirdiğimiz evlerimizden yavaş yavaş dışarı çıkmaya başladığımız şu günlerde Dendro, açık hava mekanlar için de özel olarak tasarladığı parke modelleriyle her türlü mekanın ihtiyacına yanıt veriyor.



Dendro 'nun eşsiz iç ve dış mekan parke modellerini görmenin yolu ise; Bağdat Caddesi Dendro Showroom 'undan geçiyor


Geri Dön