04 / 05 / 2024

DENDRO, Türkiye piyasasında adından söz ettirecek!

DENDRO, Türkiye piyasasında adından söz ettirecek!

DENDRO, distribütörü olduğu Kaindl Laminat Parkenin zemin kaplamasında çığır açacak yenilikteki ürünlerini Türkiye piyasasına sunuyor



Mekanı oluşturan tüm boyutlara en kaliteli çözümleri sunan, sektörün öncü kuruluşu ASPEN liderliğinde üretime başlayan DENDRO, distribütörü olduğu Kaindl Laminat Parkenin zemin kaplamasında çığır açacak yenilikteki ürünlerini Türkiye piyasasına sunuyor. Bu önemli gelişmeyi bayilerimiz ve siz değerli basın mensubu dostlarımızla paylaşmanın heyecanını yaşıyoruz.

DENDRO, dünyanın trend belirleyicisi Kaindl Laminat Parkenin two ve three serisi ürünleri ile Türkiye piyasasında adından söz ettirmeyi hedefliyor. 

DENDRO, 17 Haziran 2010 tarihinde İstanbul Bakırköy Titanik otelde düzenleyeceği kokteyl ve yemek organizasyonu ile Kaindl ürünlerini Türkiye'nin dört biryanındaki bayilerine ve basın mensuplarına tanıtacak olup, akabinde de 18 Haziran 2010 Tarihinde lamine parke üretimi yaptığı, Düzce'de bulunan ve dünyanın en modern tesislerinden biri olan DENDRO Lamine Parke üretim tesislerine gezi düzenleyecek. 


Geri Dön