28 / 04 / 2024

Denge Yapı Mahal Sancaktepe teslim tarihi!

Denge Yapı Mahal Sancaktepe teslim tarihi!

Firma: Denge inşaat

Proje: Mahal Sancaktepe

Anadolu Yakası Sancaktepe'de Denge Yapı tarafından hayata geçirilen projesi Denge Yapı Mahal Sancaktepe teslim tarihi...



Denge Yapı  Mahal Sancaktepe  teslim tarihi ni haberimizden bulabilirsiniz. Proje, 9 katlı 6 bloktan oluşuyor. Toplamda 306 konutu bünyesinde barındıran Denge Yapı Mahal Sancaktepe projesi, 1 5bin 640 metrekare arsa alanı üzerinde konumlandırılıyor. 


Projede; çocuk oyun alanları, açık yetişkin ve çocuk yüzme havuzları, yürüme ve koşu yolları, süs havuzları, kamelyalar, basketbol, voleybol ve mini futbol ortak spor alanları, meyve bahçeleri, kapalı sosyal tesiste bay / bayan sauna, fitnessclub ve daha bir çok sosyal olanak bulunuyor.  


Sancaktepe'de hayata geçirilen Denge Yapı Mahal Sancaktepe'de 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon daire seçenekleri yer alıyor. 


Denge Yapı Mahal Sancaktepe fiyatları!


Projedeki; 74 metrekare ile 111 metrekare arasında değişen 2+1 daireler 188 bin 550 liradan satılırken, 127 metrekarelik 3+1 daireler 271 bin 750 liradan satışa sunuluyor.


Yüzde 1 KDV oranının uygulandığı Denge Yapı Mahal Sancaktepe projesinde yüzde 5 peşinat ödendikten sonra geri kalan tutar 22  ay sonra ödenebiliyor. yada yüzde 25 peşinatla banka kredisi imkanından da yararlanılabiliyor.


Denge Yapı Mahal Sancaktepe nerede?


Proje, Sancaktepe'de konumlandırılıyor. Denge İnşaat tarafından hayata geçirilen proje, Finans Merkezi’ne 14 dakika uzaklıkta, Kurtköy Sabiha Gökçen Havalimanı’na 15 dakika, Finans Merkezi Atasehir’e 14 dakika ve Boğaziçi Köprüsü’ne 20 dakika uzaklıkta yer alıyor. Mahal Sancaktepe, TEM Otoyolu’nun yanı başında ve TEM-Kartal bağlantı yoluna 5 dakika  mesafede yer alıyor.


Denge Yapı Mahal Sancaktepe iletişim;


Denge Yapı Mahal Sancaktepe Telefon: 0216 311 66 67

Denge Yapı Mahal Sancaktepe Web Adresi: www.mahalsancaktepe.com


Melek GÜNER/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön