02 / 05 / 2024

Deniz Gayrimenkul Pupa Gayrimenkulü devraldı!

Deniz Gayrimenkul Pupa Gayrimenkulü devraldı!

Deniz Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu' nda yapılan yazılı açıklamaya göre Deniz Gayrimenkul Yatırım, PUPA Gayrimenkul Kiralama ve Yönetim Hizmetleri 'ni devraldı...



Deniz Gayrimenkul tarafından yapılan açıklama şöyle;


Şirketimizin 06/02/2014 tarihinde yapılan yönetim kurulu toplantısında, sermayesini temsil eden payların ve oy haklarının tamamına (%100'üne) sahip olunan Şirketimiz iştiraki PUPA Gayrimenkul Kiralama ve Yönetim Hizmetleri A.Ş. ("PUPA") şirketi ile Türk Ticaret Kanunu, Kurumlar Vergisi Kanunu, Sermaye Piyasası Kanunu ve Sermaye Piyasası Kurulu'nun II-23.2 sayılı Birleşme ve Bölünme Tebliği hükümleri çerçevesinde tüm aktif ve pasiflerinin bir bütün halinde Şirketimiz tarafından devir alınmak suretiyle kolaylaştırılmış usulde birleşme yöntemi ile birleştirilmesine karar verilmiş ve karar aynı tarihte kamuoyu ile paylaşılmıştı.

Bu kere, Şirketimiz bünyesinde devralma suretiyle birleşmeye ilişkin olarak ekte yer alan taslak Birleşme Sözleşmesi ve taslak Duyuru Metni ile 11/02/2014 tarihinde Sermaye Piyasası Kurulu'na başvurulmuştur.



Yukarıdaki açıklamalarımızın, Sermaye Piyasası Kurulu'nun Seri: VIII, No:54 sayılı Tebliğinde yer alan esaslara uygun olduğunu, bu konuda/konularda tarafımıza ulaşan bilgileri tam olarak yansıttığını; bilgilerin defter, kayıt ve belgelerimize uygun olduğunu, konuyla ilgili bilgileri tam ve doğru olarak elde etmek için gerekli tüm çabaları gösterdiğimizi ve yapılan bu açıklamalardan sorumlu olduğumuzu beyan ederiz.


Geri Dön