28 / 04 / 2024

Deniz Gayrimenkul ulaşım

Deniz Gayrimenkul ulaşım

Deniz Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Paltformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Deniz Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. Harmoni Gayrimenkul ile çalışacak.

Deniz Gayrimenkul şirket adres değişikliğini yayınladı!

Deniz Gayrimenkul şirket adres değişikliğini yayınladı. Deniz Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Deniz Gayrimenkul şirket adres değişikliğini yayınladı.

Deniz Gayrimenkul Eryaman'da Metrokent Konsept Mağaza'yı aldı!

Deniz Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Deniz Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. Eryaman'da Metrokent Konsept Mağaza'yı aldı.

Deniz Gayrimenkul sorumluluk beyanını yayınladı!

Deniz Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu' nda yapılan yazılı açıklamaya göre Deniz Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. sorumluluk beyanını yayınladı.

Deniz Gayrimenkul faaliyet raporunu yayınladı!

Deniz Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Deniz Gayrimenkul yatırım Ortaklığı A.Ş. yarıyıl faaliyet raporunu yayınladı.

Deniz Gayrimenkul solo finansal tablo düzenlemesini yayınladı!

Deniz Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapıaln yazılı açıklamaya göre Deniz Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. solo finansal tablo düzenlemesini yayınladı.

Deniz Gayrimenkul Metrokent AVM'deki 23 dükkanın değerleme raporunu yayınladı!

Deniz Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Deniz Gayrimenkul Metrokent AVM'de ki 23 dükkanın değerleme raporunu yayınladı.

Deniz Gayrimenkul Eryaman'dan gayrimenkul aldı!

Deniz Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Deniz Gayrimenkul Ankara İli, Etimesgut İlçesi, Eryaman Mahallesi'nde bulunan bir gayrimenkul aldı.

Deniz Gayrimenkul fiyat miktar hareketlerinde değişiklik olmadığını belirtti!

Deniz Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Deniz Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı firmanın olağan fiyat miktar hareketlerinde değişiklik olmadığını belirtti.

Deniz Gayrimenkul, Pupa Gayrimenkul ile birleşme işlemini tescilledi!

Deniz gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Deniz Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Pupa Gayrimenkul ile birleşme işlemini tescilledi.

Deniz Gayrimenkul, Pupa Gayrimenkul'ü devraldı!

Sermaye Piyasası Kurulu(SPK) 15 Mayıs 2014 tarihinde yayınlanan bültenine göre, Deniz Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya ile Deniz Gayrimenkul, Pupa Gayrimenkul'ü devraldı.

Deniz Gayrimenkul 27 Mart'taki genel kurul toplantısını tescilledi!

Deniz Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Deniz Gayrimenkul 27 Mart 2014 tarihindeki genel kurul toplantısını 8 Nisan'da tescilledi.

Deniz Gayrimenkul sorumluluk beyanını yayınladı!

Deniz Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı bugün Kamu Aydınlatma Platformu' nda yaptığı yazılı açıklamaya göre Deniz Gayrimenkul 25 Şubat 2014 tarihli 2014/04 karar sayılı sorumluluk beyanını yayınladı...

Deniz Gayrimenkul Pupa Gayrimenkulü devraldı!

Deniz Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu' nda yapılan yazılı açıklamaya göre Deniz Gayrimenkul Yatırım, PUPA Gayrimenkul Kiralama ve Yönetim Hizmetleri 'ni devraldı...

Yasin Temel, Deniz GYO Genel Müdür Yardımcısı oldu!

Deniz Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO) Yasin Temel'in genel müdür yardımcısı atanması hakkında KAP'ta açıklama yaptı.

Bakanlıktan son dakika: Sosyal yardım alanlar hemen baksın! Şehir içi ulaşım desteği ödemesi yüzde 50 artırıldı!

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı ile Hazine ve Maliye Bakanlığınca engelli, yaşlı, şehit yakını ve gazileri ücretsiz olarak taşıyan şehir içi özel halk otobüsü ve deniz ulaşım aracı sahiplerine yapılan aylık gelir desteği ödemesi artırıldı.

Fıx Constructıon İnşaat Gayrimenkul Alım Satım Tadilat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Fıx Constructıon İnşaat Gayrimenkul Alım Satım Tadilat Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de 600 bin TL sermaye bedeli ile Ali Deniz ve İnan Akinci ortaklığında kuruldu.

DT Deniz Taksisi Ulaşım Hizmetleri Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

DT Deniz Taksisi Ulaşım Hizmetleri Dış Ticaret Limited Şirketi Ümraniye'de 300 bin TL sermaye bedeli ile Güler Kol tarafından kuruldu.

Ulaşım projeleri konut fiyatlarını uçurdu!

Gayrimenkul sektöründeki gelişim artık İstanbul, İzmir, Ankara gibi büyük kentlerle sınırlı kalmıyor. Ulaşım projeleri kentleri birbirine bağlarken gayrimenkullerin değerini de hızla artırıyor. 

Denizistanbul sakinlerine özel deniz ulaşımı!

Yakuplu sahilde konumlanan Denizistanbul içinde bulundurduğu marinasından günün belli saatlerinde kaldıracağı deniz araçlarıyla sakinlerine trafiksiz ulaşım sunmayı planlıyor.

Dev ulaşım projeleri gayrimenkul sektöründe doping etkisi yarattı!

Türkiye’de inşa edilen ya da inşaatı devam eden mega ulaşım projeleri, çevresindeki arsa ve konut fiyatlarını da etkiliyor.

Ulaşım yatırımları gayrimenkulü değerlendiriyor!

Yeni ulaşım projeleri hız kesmeden devreye alınıyor. Yapılan ya da planlama aşamasında olan yeni metro, tramvay ve teleferik hatları gayrimenkul değerlerini de yüzde 50'lere varan oranlarda artırıyor.

Küçükçekmece'deki evler ulaşım projeleriyle değerlendi!

Küçükçekmece'de geliştirilen projeler ve yatırımlar bölgeyi ulaşım üssü haline getirdi. İlçede gayrimenkul fiyatları tavan yaptı.

Kağıthane'de ulaşım çözüldü, konut fiyatları arttı!

İstanbul'un bütün ilçelerinde konut fiyatları farklılık gösteriyor. Kağıthane ulaşım rahatlığı ve yeni gayrimenkul projeleri ile çalışan nüfusun yeni odağı haline geldi.

Hakan Hamdi Varol Deniz GYO Genel Müdürü oldu!

Deniz GYO'nun 3 Ocak tarihinde gerçekleşen toplantısında, Hakan Hamdi Varol Deniz Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Genel Müdürü oldu.

Ulaşım projeleri 10 yılda Bomonti’yi canlandırdı!

Şehirlerde ulaşım alternatiflerinin çoğalması gayrimenkul sektörünü doğrudan etkiliyor. Ulaşım projeleriyle bölgeler değer kazanırken, bu gelişme konut alacakların kararlarını da etkiliyor.

Kabataş projesi ulaşımı durduracak!

Beyoğlu Kent Savunması konuşmacısı Cihan Baysal, "Kabataş’a yapılması planlanan devasa martı formundaki transfer merkezi nedeniyle Kabataş’tan deniz ulaşımı duracak, şehir hatları, İDO, DenTur ve BUDO taşınacak ''dedi.

Deniz Gayrimenkul ulaşım Haberi

Deniz Gayrimenkul ulaşım

Deniz Gayrimenkul tarafından yapılan açıklama şöyle;


Şirketimizin 29 Ocak 2015 tarihinde yapılan Yönetim Kurulu toplantısında;


Sermaye Piyasası Kurulu III.48-1 sayılı "Gayrimenkul Yatırım Ortaklıklarına İlişkin Esaslar Tebliği"nin 35.maddesi uyarınca, 

Şirketimiz portföyünde bulunan ve o yıl içinde alınacak varlıkların değerlemesinin yaptırılması amacıyla; 

Sermaye Piyasası Kurulu mevzuatınca tanımı yapılmış ve yetki verilmiş değerleme hizmeti alınacak şirketler olarak, 

2015 yılı içersinde Şirketimiz portföyünde bulunan ve değerleme yaptırılması gereken her bir varlık için Harmoni Gayrimenkul Değerleme ve Danışmanlık A.Ş. firmasının, ,

Şirketimiz portföyüne 2015 yılı içerisinde alınabilecek ve değerleme gerektirecek varlıklar için Harmoni Gayrimenkul Değerleme ve Danışmanlık A.Ş. ile Kare Gayrimenkul Değerleme A.Ş. firmalarının belirlenmesine karar...