02 / 05 / 2024

Deniz GYO, DRT Bağımsız Denetim şirketiyle anlaştı! 

Deniz GYO, DRT Bağımsız Denetim şirketiyle anlaştı! 

Deniz Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı 2020 yılı için DRT Bağımsız Denetim ve Serbest Muhasebeci Mali Müşavirlik A.Ş.'nin seçilmesine ve bu seçimin genel kurulun onayına sunulmasına oy birliği ile karar verildi...



Deniz Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) 2020 hesap yılı bağımsız denetim şirketi seçimine ilişkin yönetim kurulu kararı hakkında açıklama yaptı.

2020 yılıhesap dönemindeki düzenlenecek mali tablolarının bağımsız denetimi için DRT Bağımsız Denetim ve Serbest Muhasebeci Mali Müşavirlik A.Ş. ile bağımsız denetim sözleşmesi imzalanmasına ve bu kararın genel kurulun onayına sunulmasına oy birliği ile karar verildi.

Deniz GYO'nun KAP açıklaması: 
Yönetim Kurulumuzun 14.02.2020 tarihli toplantısında; 

Deniz Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş.‘nin 2020 yılı hesap dönemindeki düzenlenecek mali tablolarının bağımsız denetimi için DRT Bağımsız Denetim ve Serbest Muhasebeci Mali Müşavirlik A.Ş.  (Deloitte Touche Tohmatsu üye şirketi) denetim firması ile Bağımsız Denetim sözleşmesi imzalanmasına, söz konusu kararın yapılacak olan Genel  Kurul Toplantısı'nda  Genel Kurul‘un onayına sunulmasına oybirliği ile karar verildi. 

 


Geri Dön