28 / 04 / 2024

Ata GYO, DRT Bağımsız Denetim ile anlaştı!

Ata GYO, DRT Bağımsız Denetim ile anlaştı!

Ata Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı 2018 yılı için DRT Bağımsız Denetim ve Serbest Muhasebeci Mali Müşavirlik A.Ş. ile anlaştı...



Ata Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) 2018 yılı bağımsız denetim şirketi seçimine ilişkin yönetim kurulu kararı hakkında açıklama yaptı.

Ata GYO'nun 2018 yılı içerisinde düzenlenecek finansal tabloların denetimi için "DRT Bağımsız Denetim ve Serbest Muhasebeci Mali Müşavirlik A.Ş." ile bağımsız denetim sözleşmesi imzalanmasına, sözkonusu kararın yapılacak olan 2017 yılı olağan genel kurul toplantısında genel kurulun onayına sunulmasına katılanların oy birliği ile karar verildi. 

Ata GYO'nun KAP açıklaması: 
Şirketimizin 2018 yılı içerisinde düzenlenecek finansal tabloların denetimi için "DRT Bağımsız Denetim ve Serbest Muhasebeci Mali Müşavirlik A.Ş." ile bağımsız denetim sözleşmesi imzalanmasına, sözkonusu kararın yapılacak olan 2017 Yılı Olağan Genel Kurul Toplantısı'nda Genel Kurulun onayına sunulmasına katılanların oy birliği ile karar verilmiştir.


Geri Dön