GYO

Deniz GYO, Muğla Ortaca'daki otel inşaatı için sözleşme imzaladı! 

Deniz GYO, Muğla İli, Ortaca İlçesi, Fevziye Mahallesinde konumlu üst hakkı taşınmaz üzerinde proje geliştirmek üzere "İnşaat Yapımı ve İşletme Sözleşmesi" imzaladı. İşte ayrıntılar...

Deniz Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) yeni proje ile ilgili özel durum açıklaması yaptı. 

Deniz GYO'dan yapılan açıklamada, yeni bir proje için sözleşme imzalandığı açıklandı. Söz konusu açıklamda, Muğla İli, Ortaca İlçesi, Fevziye Mahallesi 136 ada 2 ve 3 parsel'de konumlu üst hakkı taşınmaz üzerinde proje geliştirmek üzere Green Turizm Otelcilik San. ve Tic. ve Ltd. Şti.  ile "İnşaat Yapımı ve İşletme Sözleşmesi" imzalandığı belirtildi.

Deniz GYO'nun Muğla arsası;  Muğla ili, Ortaca ilçesi, Fevziye mahallesi’nde bulunan, 136 ada, 2 no’lu ve 3 no'lu parselde yer alıyor. Kültür ve Turizm Bakanlığı’ndan 49 yıllığına tahsisli 5 yıldızlı 1200 yatak kapasiteli otel arazisine, Ortaca İlçesi merkezinden Sarıgerme yoluna girilir, Güzelyurt mahallesini geçip Sarıgerme'ye doğru ilerlendikten sonra ulaşım sağlanabiliyor. 

Söz konusu arazinin bulunduğu bölgede Sarıgerme köyü, 5 yıldızlı oteller, plaj alanları ve kuzeyinde orman
alanları yer alıyor. Bölge genellikle turizm amaçlı ziyaret ediliyor. Yaz aylarında nufüs yoğunluğunun arttığı gözlemlenen bölgede, denize sıfır konumda sınırlı sayıda arsa arzı bulunuyor. 

Deniz GYO'nun Muğla arsası, sahile 750 metre, Sarıgerme'ye 1.80 kilometre, Dalaman'a 14 kilometre, Dalaman Havaalanı'na 18 kilometre mesafede bulunuyor. 

Söz konusu arsanın 2023 yılı sonu itibarıyla KDV hariç toplam pazar değeri 509 milyon 936 bin TL, yüzde 20 KDV dahil pazar değeri de 611 milyon 923 bin 200 TL olarak belirlendi. 

Yüksek kiralar memurların da rotasını değiştirdi! Hiç kimse büyükşehirlere gelmek istemiyor!

11 bin 800 TL'lik emekli maaşı 9 bin TL'nin altına düşecek! 12.500 TL'lik en düşük maaş sınırına güvenmeyin! 

İmar Yasasına Takılanlar Derneği: En büyük mağduriyet, bir ailenin tapulu evi yıkılınca yaşanır!

On binlerce EYT'liye kötü haber! SSK'dan emekli olma hakkınızı kaybedebilirsiniz!