28 / 04 / 2024

Deniz İstanbul Kalyon Evleri satılık!

Deniz İstanbul Kalyon Evleri satılık!

Firma: Keleşoğlu İnşaat

Proje: Deniz İstanbul

Deniz İstanbul Kalyon Evleri satılık konut tipleri arasında 1+1'den müstakil villalara kadar farklı seçenekler sunuluyor. Satışları devma eden projede teslimlerin 2016 yılı içerisinde gerçekleşmesi planlanıyor.



İstanbul'un Beylikdüzü ilçesine bağlı Yakuplu'da inşa edilen Kalyon Evleri projesi 5 bin 359 adet bahçe villasından oluşan Deniz İstanbul'un etabı olarak hayata geçiriliyor. 


Deniz İstanbul Kalyon Evleri satılık konut seçenekleri arasında 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, ikiz dubleks, katlı villa ve müstakil villalar bulunuyor. Proje  Keleşoğlu İnşaat  imzası ile yükseliyor.


Beylikdüzü Kalyon Evleri'nde dairelerin alanları 80 metrekare - 167 metrekare, villaların alanları 168 metrekare - 385 metrekare olarak tasarlandı. Projenin 2016 yılında teslim edilmesi öngörülüyor.


Yakuplu Deniz İstanbul Kalyon'da kumsal, açık ve kapalı yüzme havuzları, mağazalar, sosyal tesisler, kafe-restoran, su sporları merkezi gibi ortak yaşam alanları mevcut.


Deniz İstanbul Kalyon Evleri satılık villa fiyatları 1 milyon 300 bin TL ile 2 milyon 600 bin TL arasında, daire fiyatları ise 380 bin TL ile 800 bin TL arasında değişiklik gösteriyor. 


Keleşoğlu İnşaat Deniz İstanbul Kalyon Konutları Taksim'e 30 kilometre, deniz otobüsü iskelesine 7 kilometre, Atatürk Havalimanı’na 17 kilometre mesafede yer alıyor. 


Deniz İstanbul Kalyon Evleri nerede?

Adres: Marmara Mahallesi, Ulusum Caddesi, No:4/1 Yakuplu- Beylikdüzü


Beylikdüzü Kalyon Evleri satış ofisi 

Telefon : 444 41 51

Web: http://www.kelesoglu.com/

Özge ÇAKIR/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön