02 / 05 / 2024

Deniz Seki, Arnavutköy'deki köşkünü kiraya veriyor!

Deniz Seki, Arnavutköy'deki köşkünü kiraya veriyor!

Deniz Seki, Hüsnü şženlendirici ile aşk yaşadığı dönemde ünlü klarnetçiyle birlikte oturduğu Arnavutköy'deki dört katlı köşkü kiraya çıkardı. Köşk için, Seki'nin aylık 4 bin 500 dolar kira bedeli istediği öğrenildi...



Son albümü Sözyaşlarım ile gündemde olan ünlü şarkıcı Deniz Seki, bir dönem büyük aşk yaşadığı Hüsnü şženlendirici'nin tüm izlerini silmek için kolları sıvadı. Seki, ünlü klarnetçi ile birlikte olduğu günlerde oturduğu Arnavutköy'deki 4 katlı köşkün üstteki iki katını kiraya veriyor. İçinde halen tadilat süren, dışında ise 'Kiralık' afişi bulunan köşk için, Seki'nin aylık 4 bin 500 dolar kira bedeli istediği öğrenildi. Ünlü şarkıcı, şženlendirici ile yaşadığı eve, cezaevinden çıktıktan sonra dönmemiş, bir süre Sapanca'daki kiraladığı evde kalmıştı.

DİĞER KATLARI OFİS YAPIYOR
Kendisine eski günleri hatırlattığı için bu köşkü gözden çıkaran Seki, üstteki iki katı kiraya verdikten sonra, altta bulunan iki katı ise ofise dönüştürmeyi düşünüyor. Ofisi kullanıp kullanmayacağına henüz karar vermeyen güzel yıldız, yakın çevresine 'Burayı sadece müzik çalışmalarımı yürütebileceğim bir ofis olarak kullanabilirim ya da arkadaşlarımdan isteyen olursa onlara kiralayabilirim' dediği öğrenildi. 2007 yılında Seki'nin albüm çalışmaları sırasında tanışan ve aşk yaşamaya başlayan ikili, ilişkileri boyunca Arnavutköy'deki denize nazır köşkte birlikte yaşamıştı.
Akşam/Ömer KARAHAN


Geri Dön