Kent Haberleri

Denizbank son dakika açıklaması yaptı! Banka emekli promosyonunda güncellemeye gitti!

DenizBank, emekli müşterileri için yeni bir kampanya başlattı! Emekli maaşını 3 yıl süreyle DenizBank'tan alma sözü veren müşterilere 5.000 TL'ye kadar promosyon fırsatı sunulacak. İşte ayrıntılar... Kampanya kapsamında, emekli maaşını DenizBank'tan 3 yıl süreyle alma sözü veren müşterilere 5

DenizBank, emekli müşterilerine yönelik cazip bir kampanya başlattı. Kampanya kapsamında, emekli maaşını DenizBank'tan 3 yıl süreyle alma sözü veren müşterilere 5.000 TL'ye kadar promosyon fırsatı sunulacak.

 

Promosyon tutarı, emekli maaşının miktarına bağlı olarak belirlenecek. Buna göre, 0-3.499 TL arası maaş alan emeklilere 3.000 TL promosyon ödenecek. 3.500 TL ile 7.499 TL arası maaş alanlara 3.500 TL, 7.500 TL ile 9.999 TL arası maaş alanlara 4.500 TL ve 10.000 TL ve üzeri maaş alanlara ise 5.000 TL promosyon verilecektir.

Denizbank son dakika açıklaması yaptı... Banka emekli promosyonunda güncellemeye gitti...

Emekli maaşını DenizBank'a taşımak isteyen müşteriler, şubelere gitmeden mobil bankacılık uygulaması veya e-devlet üzerinden başvuruda bulunabileceklerdir. Kampanya, 01 Kasım 2022 ile 31 Aralık 2023 tarihleri arasında geçerli olacak olup, promosyon bedeli başvurunun ardından müşterinin hesabına peşin olarak yatırılacaktır.

Birden fazla emekli maaşı alan müşteriler için promosyon hesaplanırken, maaş tutarlarının toplamı dikkate alınacaktır. Ayrıca, 18 yaş altı emekli maaşı alan müşterilerden anne veya babasının velayetinde olmayanlara promosyon ödenecektir. Velayeti altında olanlara ise velisinin geliriyle birlikte promosyon hesaplanacak ve velisine ödeme yapılacaktır.

 

DenizBank yetkilileri, emekli müşterilere sunulan bu promosyonun, emeklilik hayatlarını rahatlatmayı hedeflediğini ve finansal anlamda destek sağladığını belirtti. Ayrıca, kampanya dönemi ve kurallarının banka tarafından tek taraflı değiştirilebileceği bilgisini paylaştılar.

Emekli olmak için SGK prim borcunu ödeyebilmek veya doğum, askerlik yurtdışı borçlanma işlemleri için kredi desteği sağlayan DenizBank, emeklilik sürecinde müşterilerine daha fazla kolaylık sunmayı amaçlıyor. Emekli olmak isteyen müşteriler, avantajlı faiz oranlarıyla sunulan kredilerden faydalanmak için en yakın DenizBank şubesine başvurabilirler.

Emekli maaşı promosyonu hakkında daha fazla bilgi almak isteyen müşteriler, 0850 222 0 800 numaralı iletişim merkezini veya DenizBank şubelerini ziyaret edebilirler.

SSK ve Bağkur'lular ne kadar, kaç TL maaş alacak? 7500, 7750, 8000, 8250, 8500 TL maaş alanların yeni emekli maaşları!
DEPREM: Son dakika az önce deprem mi oldu? En son nerede, ne zaman, kaç büyüklüğünde deprem oldu?
Altında beklenmeyen rüzgar geldi, gram altın birincilik tahtına oturarak rekor kırdı! 12 Temmuz 2023!