29 / 04 / 2024

DenizBank’ta kredi ertelemelerine destek verdi!

DenizBank’ta kredi ertelemelerine destek verdi!

DenizBank, ticari krediler, konut kredisi, ihtiyaç kredisi ve taşıt kredisi talep etmesi durumunda 30 Nisan'a kadar olan anapara, faiz ve taksit ödemelerinde 3 aya kadar öteleme imkanı sağlayacak.



DenizBank, koronavirüs salgınının müşterler üzerinde yaratabileceği kısa vadeli finansal sorunların aşılması amacıyla talep olması durumunda 30 Nisan'a kadar anapara, faiz ve taksit ödemelerinde 3 aya kadar erteleme kararı aldığını duyurdu.

Kredipazarı'nda yer alan habere göre; DenizBank açıklamasında, coronavirüs salgını nedeniyle oluşabilecek kısa vadeli finansal sorunlara ilişkin bazı ekonomik tedbirler alındığı belirterek, şöyle devam edildi:

"Bireysel ve ticari müşterilerimizden talep edenlerin 30 Nisan'a kadar olan anapara, faiz ve taksit ödemeler mevcut koşullarla 30 Haziran'a kadar öteleneblecektir. Mobil, İnternet Şube, ATM, fastPay ve İletişim Merkez üzerinden yapılacak EFT ve havale işlemleri aksi belirtilene kadar ücretsiz olarak gerçekleştirilecektir.

ATM'lerden kart veya QR Kod ile günlük para çekme limit ücretsiz 5 bin TL'ye kadar yükseltilmiştir. Müşterlermzn sağlığı için şubelerde yüz yüze hizmet verdiğimiz mesa saatler 12.00-17.00 olarak düzenlemiştir."

Açıklamada, bankanın; Mobil Şube, İnternet Şube, fastPay, ATM ve İletişim Merkez üzerinden 7/24 hizmet vermeye devam edeceği belirtildi.


Geri Dön