28 / 04 / 2024

Denizbank'tan flaş açıklama geldi. Bu fırsat kaçmaz. Para ödemesi yapılacak

Denizbank'tan flaş açıklama geldi. Bu fırsat kaçmaz. Para ödemesi yapılacak

Denizbank'tan flaş bir açıklama geldi. Banka tarafından müşterilerine yönelik 1000 TL ödemesi gerçekleştirilecek.



Bankalardan yaz aylarının sonlarına doğru kampanyalar hakkında açıklamalar gelmeye devam ediyor. Açıklama yapan bankalardan biri de Denizbank oldu. İşte bankanın açıklamasının detayları... 

DenizBank, muhteşem bir fırsatla yeni müşterilerine karşılıyor! Siz de 17 Temmuz - 31 Ağustos 2023 tarihleri arasında MobilDeniz uygulamasını indirip DenizBank müşterisi olun ve bireysel kredi kartı başvurusu yapın. Böylece 1000 TL bonus kazanma şansını yakalayın!

Kampanyadan yararlanmak için, MobilDeniz uygulamasını ilk kez indiren ve DenizBank müşterisi olanlar ile bireysel kredi kartı başvurusu yaparak onay alan müşteriler katılabilir. Kampanya, bireysel asıl kredi kartları için geçerlidir ve belirtilen kanallardan yapılan başvurular otomatik olarak kampanyaya dahil edilir.

 

Bonus kazanmak için yapmanız gereken tek şey, yeni kredi kartınızla 20 Eylül 2023 tarihine kadar tek seferde 1000 TL ve üzeri harcama yapmak olacaktır. Harcamanızın ardından 1000 TL bonusunuz, 29 Eylül 2023 tarihinde karta yansıtılacak ve size SMS ile bilgi verilecektir. Unutmayın, bonusları kullanmadığınız takdirde, 27 Ekim 2023 tarihinde geri alınacaktır.

Bu fırsatı kaçırmayın! Sadece bir kere faydalanabileceğiniz bu kampanya ile 1000 TL bonusun tadını çıkarın. MobilDeniz uygulamasını hemen indirin ve avantajları yaşamaya başlayın!


Geri Dön