27 / 04 / 2024

Denizli Honaz'a otogar müjdesi!

Denizli Honaz'a otogar müjdesi!

Yatırımlarına tam gaz devam eden Denizli Büyükşehir Belediyesi Honaz'a yeni bir ilçe otogarı kazandırıyor.




Denizli Büyükşehir Belediyesinin ilçelere yaptığı yatırımlar son sürat devam ediyor. Denizli Büyükşehir Belediyesi bu kapsamda Sarayköy ilçesinin ardından Honaz ilçesinde de hayata geçireceği terminalin inşaatına başladı.


Hafriyat işlemleri ve gro beton dökümü tamamlanan proje bodrum ve zemin kat olmak üzere iki kattan meydana gelecek. İnşaat alanı 2 bin 100 metrekare olarak planlanan terminal tamamlandığında, zemin katta 10 adet iş yeri ve kafeterya ile diğer tesisler yer alacak. 


Bodrum katta ise sığınak, yemekhane, personel odaları, mutfak, kafeterya, 6 adet iş yeri, depo, otobüs park alanı ve mescit bulunuyor. Denizli Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımı hızla devam eden Honaz Otobüs Terminali tamamlandığında, Honaz da modern bir tesise kavuşmuş olacak.


Konuyla ilgili açıklama yapan Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan şu şekilde konuştu: “Honaz'da vatandaşlarımıza modern bir otogar sözü vermiştik. Şimdi o sözümüzü yerine getirmenin mutluğunu yaşıyoruz” dedi. Daha önce Sarayköy ilçesine modern bir otogar kazandırdıklarını ifade eden Başkan Osman Zolan, “Honaz ilçemize de kısa sürede yeni ve modern bir terminal kazandıracağız. İhtiyaç olan tüm ilçelerimizde yatırımlarımız sürecek. Biz vatandaşlarımızın mutlu ve huzurlu olmasını istiyoruz. Bunun için yola çıktık ve bunun için gece gündüz çalışıyoruz. İnşallah Honaz daha güzel olacak. Yeter ki birlik beraberliğimiz daim olsun.”




Geri Dön