28 / 04 / 2024

Denizli OSB'deki yeşil alanın inşaata açıldığı iddiası TBMM'de!

Denizli OSB'deki yeşil alanın inşaata açıldığı iddiası TBMM'de!

CHP Denizli Milletvekili Melike Basmacı, Denizli OSB içerisinde bulunan bir yeşil alanın inşaata açıldığı iddiasına ilişkin soru önergesi hazırladı..



Denizli OSB deki yeşil alanın inşaata açıldığı iddiası TBMM de!


CHP Denizli Milletvekili Melike Basmacı, Denizli OSB içerisinde bulunan bir yeşil alanın inşaata açıldığı iddiasına ilişkin soru önergesi hazırladı. Basmacı sorularını Bilim, Sanayi Ve Teknoloji Bakanı Faruk Özlü'ye iletti.


Basmacı önergesinde "Denizli OSB Yaşar Özcan Caddesi no.1 Honaz /Denizli adresinde faaliyet sürdürmektedir. Denizli OSB iki bölümden oluşmaktadır. Son zamanlarda tarafımıza iletilen bilgiler doğrultusunda Denizli OSB 2.kısımda yeşil alan olarak alanın inşaata açılarak yeni fabrika/fabrikalara konu edildiği yönündedir." diyerek 2 soru sordu.


Basmacı'nın soruları


1. Denizli OSB'nin toplam fabrika alanı ve yeşil alan miktarı nedir? Fabrika alanı olarak alınan araziler içinde inşaata başlamayan ve faaliyete geçmeyen işletme var mıdır?


2. Denizli OSB 2.kısım sınırları içinde bulunan yeşil alan vasfı değiştirilerek fabrika alanı haline getirilmiş midir? Yeşil alan fabrika alanı değiştirildi ise hangi kurum veya kuruluşa satılmıştır?





Geri Dön