Kent Haberleri

Denizli Sanat Merkezi yeni yılda tamam!

AK Partili Denizli Büyükşehir Belediyesi Başkanı Osman Zolan, tamamen kullanılamaz hale geldikten sonra Denizli Büyükşehir Belediyesi tarafından projelendirilerek yapımı tamamlanan Denizli Büyükşehir Belediyesi Sanat Merkezi'nde incelemelerde bulundu.


Denizli Büyükşehir Belediyesi Sanat Merkezi, yenilenmiş haliyle yeni yılda hizmet vermeye başlayacak. AK Partili Denizli Büyükşehir Belediyesi Başkanı Osman Zolan, yangın nedeniyle tamamen kullanılamaz hale geldikten sonra Denizli Büyükşehir Belediyesi tarafından projelendirilerek yapımı tamamlanan Denizli Büyükşehir Belediyesi Sanat Merkezi'nde incelemelerde bulundu.


Başkan Zolan, Sanat Merkezi'nin yeni yılın ilk haftalarında açılacağını söyleyerek, "Sanat merkezimiz yangın sonucu tamamen yok olmuştu. Bölgedeki esnafımızla kendi aramızda akitleşmiştik. Çok şükür söz verdiğimiz günden itibaren iyi bir çalışma yaptık. Sinemamızın yerine daha fonksiyonel, daha modern, daha kaliteli ve yeni; her türlü önlemin alındığı, tüm risklerin azaltıldığı Sanat Merkezimizi inşa ettik. Mimarisiyle farklı bir yapı oldu. Artık son rötuşlar yapılıyor, kiralama işlemleri de tamamlandı. Kısa süre sonra açılacak Denizli Büyükşehir Belediyesi Sanat Merkezi kentin kültür ve sanat alanında büyük bir eksikliği kapatacak. Toplam 7 gösteri salonu ile kafeterya ve büfe bulunacak Denizli Büyükşehir Belediyesi Sanat Merkezi'nde ayrıca konser ve tiyatro gibi farklı etkinlikler de düzenlenebilecek" dedi.



Denizli Büyükşehir Belediyesi