Kent Haberleri

Denizli Sanat Merkezi'nde inşaat çalışmaları devam ediyor!

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, talihsiz bir yangın sonucu kullanılamaz hale geldikten sonra Denizli Büyükşehir Belediyesi tarafından projelendirilerek yapımına başlanan Belediye Sanat Merkezi'nde incelemede bulundu.


Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, talihsiz bir yangın sonucu kullanılamaz hale geldikten sonra Denizli Büyükşehir Belediyesi tarafından projelendirilerek yapımına başlanan Belediye Sanat Merkezi'nde incelemede bulundu. Başkan Zolan, "Sanat Merkezi küllerinden doğacak" dedi.


Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, yaklaşık iki yıl önce talihsiz bir yangın sonucu tamamen kullanılamaz hale gelen Belediye Sanat Merkezi'nde incelemelerde bulundu. İncelemeye, Başkan Zolan'ın yanı sıra Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Mustafa Ünal, Genel Sekreter Yardımcısı İbrahim Özsoy, Fen İşleri Dairesi Başkanı Ali Aydın ve Yapım İşleri Şube Müdürlüğü personeli katıldı. Duvar imalatları ve mekanik tesisat işleri devam eden inşaatla ilgili yetkililerden bilgi alan Başkan Zolan, burada yaptığı açıklamada, Denizli'de uzun yıllar sanat merkezi olarak hizmet veren sinemanın yandığını hatırlattı. Başkan Zolan, "Yangın sonrası enkazı kaldırdık ve sanat merkezimiz 'küllerinden yeniden doğacak' dedik. Çok şükür projemizi yaptık, ihalemizi yaptık. Artık yapımının da son aşamasına doğru geliyoruz. İnşallah yanan sinemamız daha güzel bir şekilde daha kullanılır ve halkımıza en iyi hizmet eder şekilde yeniden yapılıyor. İnşallah Nisan-Mayıs aylarında halkımızın hizmetine sunacağız. Daha konforlu daha güzel ve teknolojinin en üst seviyede kullanıldığı bir sinemaya, bir sanat merkezine inşallah hep beraber kavuşacağız" dedi.


"Denizlimizin eseri olacak"


Belediye Sanat Merkezi'nin şimdiden hayırlı olmasını dileyen Başkan Zolan, konuşmasını şöyle sürdürdü: "Allah, kazasız belasız inşaatımızı tamamlamayı nasip etsin. Her işte olduğu gibi bu işte de güzel bir eseri Denizlimize kazandırmak istiyoruz. İnşallah yanan sinemamız küllerinden doğacak ve daha güzel bir sanat merkezini Denizlimize kazandırmış olacağız. Şimdiden hayırlı olsun. Çalışmalarda başarılar diliyorum. Kazasız belasız inşallah güzellikler getirsin." İnşaatta yoğun bir çalışma olduğuna dikkati çeken Başkan Zolan, "Kalite anlamında baktığımızda gayet güzel görüntüler var. Kontrol mühendislerimiz, mimarlarımız, arkadaşlarımız sürekli bu inşaatta. İnşallah güzel bir sonuç çıkacak. Bu eser de hepimizin eseri, Denizlimizin eseri olacak" dedi.

Denizli Büyükşehir Belediyesi